Libnet.ro
UNICEF

14:15

VIDEO Tentativa de viol in toaleta unui mall din Bucuresti. Agresorul a fost prins

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Tentativa de viol in toaleta unui mall din Bucuresti. Agresorul a fost prins

Un barbat a intrat intr-o toaleta pentru femei dintr-un mall din sectorul 6 si a incercat sa violeze o femeie ce se afla acolo, informeaza Politia, precizand ca agresorul a fost prins si arestat pentru 30 de zile. continuă pe Hotnews

Bucurestean arestat preventiv, dupa ce a incercat sa violeze o femeie in toaleta unui complex comercial VIDEO

Un barbat care a incercat sa violeze o femeie in toaleta unui complex comercial din sectorul 6 al Capitalei a fost arestat preventiv pe o perioada de 30 de zile, anunta, duminica, Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti DGPMB).

Suspect, plasat sub control judiciar, dupa ce ar fi agresat sexual o femeie in scara unui bloc din Capitala

Dupa aproape jumatate de an de cercetari, unbarbat suspectat ca ar fi agresat sexual o femeiein scara unui bloc din sectorul 6 al Capitalei, a fost retinut, ulterior fiind plasat sub control.

Tentativa de viol intr-un centru comercial din Bucuresti. Barbatul a fost retinut

Duminica, Politia Capitalei a fost sesizata cu privire la fapta unui barbat care, alfat sub influenta substantelor interzie, a intrat in toaleta destinata femeilor, aflata in incinta unui complex comercial din.

Barbat acuzat de tentativa de viol, intr-un centru comercial din Bucuresti

Un agresor sexual a fost retinut de politisti in Capitala. in seara zilei de 8 ianuarie barbatul ar fi intrat in toaleta femeilor dintr-un complex comercial din Sectorul 6.

Sute de blocuri din Bucuresti au ramas fara apa calda si caldura. Adrian Gitlan (Termoenergetica): Se lucreaza la remedierea avariilor

Mii de bucuresteni au ramas fara apa calda si caldura din cauza a doua avarii produse la reteaua termica pe magistrala 1. Afectati sunt locuitorii din Sectoarele 2 si 3. Adrian Gitlan,.

UPDATE Mii de blocuri din Sectoarele 2 si 3 din Bucuresti nu au apa calda si caldura la parametri din cauza a doua avarii la reteaua de distributie

Mii de blocuri din Sectoarele 2 si 3 din Bucuresti nu au apa calda si caldura sau agentul termic este furnizat sub parametri din cauza a doua avarii produse la reteaua primara de furnizare a agentului termica aflata in administrarea Primariei Capitalei. Blocurile din Sectorul 2 sunt in aceasta situatie din cauza unei avarii la Magistrala I - CET SUD, produse sambata, iar pe site-ul furnizorului se arata ca va fi remediata duminica, pana la ora 24.

Alimentarea cu energie electrica se opreste astazi, temporar, in zone din Bucuresti si Ilfov

E-Distributie Muntenia anunta oprirea temporara in alimentarea cu energie electrica pe parcursul zilei de astazi in mai multe zone din Municipiul Bucuresti si judetul Ilfov.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )