Libnet.ro
UNICEF

09:45

VIDEO Test de durabilitate pentru Samsung Galaxy S9. Cat de rezistent este flagshipul sud-coreenilor

Adevărul Adevărul,
VIDEO Test de durabilitate pentru Samsung Galaxy S9. Cat de rezistent este flagshipul sud-coreenilor

Smartphone-urile produse in ultimii ani au fost din ce in ce mai fragile, iar 2018 pare ca urmeaza acest trend. Samsung Galaxy S9 este un terminal foarte aratos, cu un display cu aspect 18:9, care ocupa aproape toata partea din fata a telefonului. insa cat de rezistent este telefonul la impact?. continuă pe Adevărul

Samsung Galaxy S9 dat de pamant: cat de rezistent este pretiosul telefon

La cateva saptamani dupa lansarea oficiala a noului Samsung Galaxy S9, telefonul a fost supus unei serii de teste foarte agresive de catre SquareTrade. La scurt timp dupa lansarea celor mai populare gadgeturi ale momentului, gradul de rezistenta al acestora este testat in diverse clipuri pe YouTube, unul mai original decat altul. Niciun smartphone, consola [].

Cat costa, de fapt, un Samsung Galaxy S9 Plus in fabrica

Samsung Galaxy S9 e unul dintre cele mai scumpe smartphone-uri pe care le poti gasi, momentan, pe piata, dar costul de productie nu e neaparat imens. La ceva timp dupa lansarea unui flagship, apar si cateva stiri cu privire la costurile de productie ale dispozitivului. Am avut parte de asemenea informatii odata cu aparitia lui [].

REVIEW Samsung Galaxy S9: multe de spus, putine de reprosat

Am avut ocazia sa folosesc un Samsung Galaxy S9 timp de o saptamana, iar acum a venit momentul cheie, in care laud si critic ce-am descoperit. Au trecut vreo 11 luni de cand publicam, alaturi de Octavian, un review comun pentru Galaxy S8 si S8 Plus, pe care le-am testat la momentul aparitiei. Si de [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )