Libnet.ro
UNICEF

07:00

VIDEO Texas: Cinci morti si peste 30 de raniti intr-o coliziune uriasa pe autostrada

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Texas: Cinci morti si peste 30 de raniti intr-o coliziune uriasa pe autostrada

Cel putin cinci persoane au murit si alte zeci au fost ranite joi intr-un carambol urias care a implicat aproximativ 100 de vehicule pe o autostrada din Texas, au raportat autoritatile, potrivit AFP. continuă pe Hotnews

MARCEL CIOLACU: Romania risca sa piarda peste 30 de miliarde de euro din cauza incompetentei si nepasarii actualei guvernari

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri ca Romania risca sa piarda peste 30 de miliarde de euro din cauza incompetentei si nepasarii actualei guvernari, transmite Agerpres.

Accident in lant in SUA. Peste 100 de masini implicate, cinci morti

Accident in lant in Texas, in urma unui carambol cu 100 de vehicule. Cinci oameni au muritsi alte cateva zeci au fost ranite pe o autostrada interstatala inghetata, informeaza News. Mike Drivdahl,.

Premierul grec, criticat dupa participarea la un pranz cu peste 30 de persoane

Un val de critici a starnit in Grecia participarea premierului Kyriakos Mitsotakis la un pranz in balconul locuintei unui parlamentar al partidului de guvernamant, alaturi de alte 30 de persoane, mai ales ca acest pranz a avut loc chiar in ziua intrarii in vigoare a noilor restrictii pentru combaterea pandemiei de coronavirus.

Premierul grec se confrunta cu un val de critici dupa participarea la un pranz cu peste 30 de persoane

Un val de critici a starnit in Grecia participarea premierului Kyriakos Mitsotakis la un pranz in balconul locuintei unui parlamentar al partidului de guvernamant, alaturi de alte 30 de persoane, mai ales ca acest pranz a avut loc chiar in ziua intrarii in vigoare a noilor restrictii pentru combaterea pandemiei de coronavirus, scrie presa elena, preluata de Rador.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )