Libnet.ro
UNICEF

07:30

VIDEO Top 10 filme pe care sa le vezi de Craciun, ca sa nu te opresti doar la Singur Acasa

Playtech Playtech,
VIDEO Top 10 filme pe care sa le vezi de Craciun, ca sa nu te opresti doar la Singur Acasa

E acea perioada din an in care la televizor ruleaza doar filme de Craciun si peste tot vezi numai productii care au legatura cu sarbatorile. Unele dintre aceste filme chiar merita vazute. continuă pe Playtech

Top 10 banci din Romania, dupa profitul raportat

Banca Transilvania, BCR si BRD au fost, conform rezultatelor financiare raportate pe primele noua luni ale anului 2020, pe podium in topul celor mai profitabile banci, fiind urmate de Raiffeisen, ING si UniCredit. Tot in top 10 banci dupa profitul raportat se afla si CEC Bank, Alpha Bank si OTP Bank.

Top 10 cele mai bune filme de Craciun. Pe ele trebuie sa le vezi tot weekendul VIDEO

Mai e o zi pana la Craciun, iar cand toate pregatirile vor fi gata, poti savura, in sfarsit, linistea. Dar dupa atata agitatie, parca linistea e sufocanta, astfel ca, pana ce sosesc invitatii, te poti cufunda in canapea urmarind un film de sezon. Ai mai jos 10 pelicule potrivite pentru sarbatorile de iarna. Top 10 .

Atlantic Council: Top 10 riscuri si oportunitati pentru 2021

Atlantic Council of the US, organizatia neguvernamentala care sustine relatiile transatlantice si NATO, parte componenta a ATA-Asociatia Transatlantica, a dat publicitatii o lista care vizeaza cele mai importante 10 riscuri si cele mai relevante 10 oportunitati ale lumii in 2021.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )