Libnet.ro
UNICEF

07:00

VIDEO Trupa Vunk lanseaza clipul pentru piesa Asa, si?.

România Liberă România Liberă,
VIDEO Trupa Vunk lanseaza clipul pentru piesa Asa, si?.

Trupa Vunk lanseaza vineri un videoclip nou pentru piesa Asa, si? care a devenit un imn al optimistilor. In noul videoclip, membrii trupei VUNK nu sunt personajele principale, ci muzicanti de strada, care observa incurcaturile amoroase in care intra tinerii din cauza flirturilor. Povestea din clipul nostru este una pe care am trait-o si eu, la un moment dat. Am facut o gafa acum vreo zece ani, incercand sa trimit un mesaj unei fete cu care vroiam sa ma intalnesc si i l-am trimis, din . continuă pe România Liberă

VUNK lanseaza special pentru Instagram un teaser al noului lor videoclip, Asa si?

In avanpremiera noului videoclip pentru piesa Asa si?, VUNK a postat astazi in exclusivitate pentru comunitatea sa de pe Instagram un teaser cu 10 secunde din clip. Decizia este una surprinzatoare pentru ca in comunitatea VUNK de pe Facebook sunt mult mai multi membri, iar o postare acolo ar fi fost mai eficienta. Explicatia a .

John Puzzle si Liviu Teodorescu au lansat un remix pentru piesa The Rhythm

La o luna dupa lansarea noului lor single, The Rhythm, John Puzzle si Liviu Teodorescu au o noua surpriza pentru fanii lor: un super remix dubstep, realizat de SparkleBoy. Remixul se potriveste ca o manusa pe linia melodica creata de John Puzzle si pe vocea calda a lui Liviu, fost concurent la Vocea Romaniei. Piesa .

ştiri din Showbiz

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )