Libnet.ro
UNICEF

20:00

VIDEO Tudorel Toader, filmat cand iesea cu masina din curtea Guvernului, trecand peste o linie continua: Nu am facut-o intentionat

Adevărul Adevărul,
VIDEO Tudorel Toader, filmat cand iesea cu masina din curtea Guvernului, trecand peste o linie continua: Nu am facut-o intentionat

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a fost filmat in timp ce iesea cu masina din curtea Guvernului, trecand peste o linie continua din zona Pietei Victoriei, inregistrarile fiind publicate pe Facebook. Ministrul a declarat pentru News. ro ca nu a facut intentionat acest lucru, el precizand ca s-a uitat la un semn de cedeaza trecerea care era in fata sa, dar nu s-a uitat pe jos. continuă pe Adevărul

Ministrul Justitiei filmat in timp ce incalca legea: Ce a facut Tudorel Toader la iesirea din sediul Guvernului (VIDEO)

Protestarii prezenti in fata Palatului Victoria l-au filmat pe ministrul Justitiei in timp ce incalca legea. Tudorel Toader a plecat in mare viteza de la guvern si a trecut cu masina pe.

VIDEO. Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, incalca legislatia rutiera. El considera ca poate primi eventual o amenda

Noul ministru al Justitiei, Tudorel Toader, reunoaste ca a incalcat legislatia rutiera dupa ce a fost observat ca a iesit la volanul masinii trecand peste linia continua.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader: Un nou proiect de modificare a legii penale, in maximum 45 de zile

Ministerul Justitiei va pregati in maximum 45 de zile un proiect de lege care sa fie trimis Parlamentului pe subiectul modificarilor ce urmeaza a fi aduse Codurilor penal si de procedura penala pentru punerea in acord cu deciziile Curtii Constitutionale, a declarat noul ministru al Justitiei, Tudorel Toader, intr-un interviu acordat postului Radio Romania Iasi.

VIDEO. Avioane ruse, filmate cand se aflau intr-o apropiere periculoasa de un distrugator american, in Marea Neagra

O inregistrare video prezinta ceea ce pare a fi o apropiere periculoasa a unor avioane de vanatoare ruse de un distrugator militar americance se afla in Marea Neagra, a fost publicata pe internet. Potrivit ABC News, nava participa la un exercitiu din luna februarie din largul coastelor Romaniei.

FOTO + VIDEO. Etna, cel mai mare vulcan activ din Europa, a inceput sa erupa

Etna, cel mai mare vulcan activ din Europa, aflat pe coasta estica a insulei italiene Sicilia, a intrat in faza de eruptie, luni seara, a confirmat un purtatorul de cuvant al Institutului National de Geofizica si Vulcanologie INGV).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )