Libnet.ro
UNICEF

11:30

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader: Un nou proiect de modificare a legii penale, in maximum 45 de zile

Hotnews Hotnews,
 Ministrul Justitiei, Tudorel Toader: Un nou proiect de modificare a legii penale, in maximum 45 de zile

Ministerul Justitiei va pregati in maximum 45 de zile un proiect de lege care sa fie trimis Parlamentului pe subiectul modificarilor ce urmeaza a fi aduse Codurilor penal si de procedura penala pentru punerea in acord cu deciziile Curtii Constitutionale, a declarat noul ministru al Justitiei, Tudorel Toader, intr-un interviu acordat postului Radio Romania Iasi. continuă pe Hotnews

VIDEO. Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, incalca legislatia rutiera. El considera ca poate primi eventual o amenda

Noul ministru al Justitiei, Tudorel Toader, reunoaste ca a incalcat legislatia rutiera dupa ce a fost observat ca a iesit la volanul masinii trecand peste linia continua.

Ministrul Justitiei vrea ca in cel mult o luna si jumatate sa prezinte Guvernului un proiect de lege pentru punerea in acord a legislatiei penale cu deciziile CCR: Alte state moderne au momente in care legiuitorul vine cu o lege de gratiere sau amnistie

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, sustine ca in cel mult o luna si jumatate va prezenta Guvernului un proiect de lege care va fi trimis spre dezbatere in Parlament pentru punerea in acord a legislatiei penale cu deciziile Curtii Constitutionale, potrivit News. ro.

VIDEO Tudorel Toader, filmat cand iesea cu masina din curtea Guvernului, trecand peste o linie continua: Nu am facut-o intentionat

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a fost filmat in timp ce iesea cu masina din curtea Guvernului, trecand peste o linie continua din zona Pietei Victoriei, inregistrarile fiind publicate pe Facebook. Ministrul a declarat pentru News. ro ca nu a facut intentionat acest lucru, el precizand ca s-a uitat la un semn de cedeaza trecerea care era in fata sa, dar nu s-a uitat pe jos.

Ministrul Justitiei: Vom face un inventar al tuturor deciziilor CCR cu referire la normele juridice penale

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat, ieri, ca se va realiza un inventar al tuturor deciziilor Curtii Constitutionale cu privire la normele juridice penale, urmand ca acelea care nu au fost transpuse sa fie adaptate in raport cu hotararile CCR.

Ministrul Justitiei filmat in timp ce incalca legea: Ce a facut Tudorel Toader la iesirea din sediul Guvernului (VIDEO)

Protestarii prezenti in fata Palatului Victoria l-au filmat pe ministrul Justitiei in timp ce incalca legea. Tudorel Toader a plecat in mare viteza de la guvern si a trecut cu masina pe.

Va fi KOVESI REVOCATA de ministrul Justititiei? Tudor TOADER: Veti fi primii informati despre o astfel de posibilitate (VIDEO)

Noul ministru de la Justitie, Tudorel Toader, a facut mai mult declaratii de presa cu ocazia participarii la sedinta Consiliului Superior al Magistraturii. intrebat despre o posibila revocare a.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )