Libnet.ro
UNICEF

11:15

VIDEO Turul Spaniei: Alejandro Valverde (Movistar) a cstigat etapa a doua - Michal Kwiatkowski (Sky), noul tricou rosu

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Turul Spaniei: Alejandro Valverde (Movistar) a cstigat etapa a doua - Michal Kwiatkowski (Sky), noul tricou rosu

Spaniolul Alejandro Valverde Movistar Team) a castigat la sprint etapa a doua din Turul Spaniei, desfasurata intre Marbella si Caminito del Rey, pe distanta de 163. 5 km. Polonezul Michal Kwiatkowski Sky) a incheiat cursa pe locul al doilea si a intrat in posesia tricoului rosu liderul clasamentului general). continuă pe Hotnews

Turul Spaniei: Alejandro Valverde (Movistar) a cstigat etapa a doua - Michal Kwiatkowski (Sky), noul tricou rosu

Spaniolul Alejandro Valverde Movistar Team) a castigat etapa a doua din Turul Spaniei, desfasurata intre Marbella si Caminito del Rey, pe distanta de 163. 5 km. Polonezul Michal Kwiatkowski Sky) a incheiat cursa pe locul al doilea si a intrat in posesia tricoului rosu liderul clasamentului general).

Turul Spaniei: Australianul Rohan Dennis (BMC) a cstigat contratimpul din prima etapa

Australianul Rohan Dennis BMC) a castigat prima etapa din La Vuelta, ultimul Mare Tur ciclist al anului, un contratimp individual de 8 kilometri, desfasurat in orasul Malaga. Pe locul doi a sosit polonezul Michal Kwiatkowski Sky), in timp ce belgianul Victor Campenaerts Lotto - Soudal) a incheiat pe trei.

VIDEO Turul Germaniei: Slovenul Matej Mohoric (Bahrain Merida), noul lider dupa ce a cstigat etapa a treia

Slovenul Matej Mohoric Bahrain Merida) a castigat, sambata, etapa a treia a Turului Germaniei, desfasurata intre Trier - Merzig, pe distanta de 176 km, devenind noul purtator al tricoului rosu de lider.

VIDEO Turul Germaniei: Maximilian Schachmann (Quick Step) a cstigat etapa a doua si este noul lider

Ciclistul german Maximilian Schachmann Quick Step) a castigat vineri etapa a 2-a a Turului Germaniei, care a avut loc intre Bonn si Trier, impunandu-se dupa un sprint disputat in patru si devenind noul purtator al tricoului rosu de lider.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )