Libnet.ro
UNICEF

11:15

VIDEO Ungaria doneaza bani pentru reconditionarea unei biserici din Transilvania. Ce s-a descoperit in lacasul de cult

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Ungaria doneaza bani pentru reconditionarea unei biserici din Transilvania. Ce s-a descoperit in lacasul de cult

Guvernul maghiar doneaza bani pentru reconditionarea unei biserici din Transilvania. continuă pe Hotnews

Cei care au dat bani pentru Cumintenia Pamantului pot solicita restituirea sumelor donate

Guvernul a reglementat in sedinta de miercuri posibilitatea celor care au dat bani pentru opera de arta Cumintenia Pamantului de a solicita in scris Ministerului Culturii restituirea sumelor donate, in termen de 40 de zile de la intrarea in vigoare a legii de aprobare a ordonantei care vizeaza achizitionarea lucrarii lui Constantin Brancusi, potrivit unui comunicat de presa trimis redactiei.

Bani pentru certificate de revolutionar: Sapte persoane au fost retinute, printre care fostul secretar de stat Adrian Sanda, pentru acordare ilegala de indemnizatii (VIDEO)

Sapte persoane au fost retinute in dosarul certificatelor false de revolutionari. Printre cei care au ajuns dupa gratii se numara si fostul secretar de stat pentru problemele revolutionarilor, Adrian Sanda.

Ce modificari aduce Guvernul Programului Prima Casa: Bani pentru locuintele noi si criterii de performanta pentru banci

Pe masa de lucru a Executivului se afla Nota de informare privind Strategia programului Prima Casa pentru perioada 2017-2021. Modificarile aduse impulsioneaza sectorul locuintelor noi, iar bancile vor fi evaluate dupa criterii de performanta.

Transelectrica a semnat un contract de 24,1 milioane lei cu Smart, pentru modernizarea unei statii

Transelectrica a semnat cu filiala sa de mentenanta SMART un contract de 24,1 milioane lei pentru modernizarea statiei electrice de transformare 220/110 /20 kv Arefu, potrivit unui comunicat transmis Bursei de Valori Bucuresti.

Primul pas pentru dezvoltarea unei culturi a frumosului este angajarea unui arhitect

Kinnarps este o companie suedeza de mobilier de birou si design interior, care ofera solutii inspirationale pentru spatii de lucru.

FOTO + VIDEO. Nou episod jenant pentru protejarea unui inculpat cu rang inalt din BOR. Zid de sutane pentru IPS Teodosie, episodul doi. Duhul Sfant mi-a spus sa vin aici, ca sa ajunga tara in Rai. Manca-v-ar Raiul!

Zeci de preoti l-au inconjurat, in aceasta dimineata, pe arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, cand acesta a ajuns la sediul Inspectoratului de Politie Constanta. Arhiepiscopul este urmarit penal sub control judiciar si are obligatia de a trece saptamanal pe la sediul IPJ pentru a semna intr-un registru special.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )