Libnet.ro
UNICEF

19:45

VIDEO. UPDATE Barbatul din Vatra Dornei care a ajuns in coma la spital, dupa ce a fost imobilizat de jandarmi si i s-a dat cu gaz lacrimogen in fata, a murit Parchetul Iasi a preluat ancheta

Hotnews Hotnews,
 VIDEO. UPDATE Barbatul din Vatra Dornei care a ajuns in coma la spital, dupa ce a fost imobilizat de jandarmi si i s-a dat cu gaz lacrimogen in fata, a murit Parchetul Iasi a preluat ancheta

Barbatul de 50 de ani din Vatra Dornei, reclamat ca ar fi atins indecent o fetita in timpul unui spectacol si care a ajuns vineri seara in stare grava la spital dupa ce jandarmii l-au imobilizat si i-au pulverizat spray lacrimogen in fata, a murit. continuă pe Hotnews

Dosar penal pentru pentru jandarmii din Vatra Dornei. Barbatul imobilizat de ei cu spray lacrimogen a murit

Un barbat aflat in vizorul jandarmilor a murit dupa ce fortele de ordine au intervenit cu spay lacriogen. Pe numele autoritatilor s-a infaptuit un dosar penal. Dosar penal pentru jandarmii care au omorat un om cu spay lacrimogen Parhetul Militar Iasi a deschis un dosar penal in cazul interventiei jandarmilor cu spray lacrimogen, interventie ce .

Barbatul imobilizat de jandarmi cu spray lacrimogen la Vatra Dornei a murit

Barbatul din Vatra Dornei care vineri seara a ajuns in stare grava la spital dupa ce, reclamat ca a .

Parchetul Militar, ancheta in cazul pedofilului din Vatra Dornei

Barbatul care a fost imobilizat vineri seara de jandarmi dupa o suspiciune de abuz sexual asupra une.

Barbatul, acuzat de pedofilie si imobilizat de jandarmi in Vatra Dornei, a murit

UPDATEBarbatul acuzat ca a vrut sa agreseze sexual o fetita la un festival de folclor din Vatra Dornei a decedat sambata la spital. Jandarmii au fost nevoiti sa-i pulverizeze spray paralizant in fat?.

Barbat MORT, dupa o interventie a JANDARMILOR. Ce s-a intamplat (VIDEO)

UPDATE: Barbatul in varsta de 50 de ani a murit. Scene de cosmar la un festival din Suceava. O jandarmerita a bagat in coma un om, la Vatra Dornei. I-a dat cu spray in fata de la 5 cm distanta, in.

VIDEO Un barbat caruia jandarmii i-au pulverizat spray lacrimogen in fata de la distanta de la cativa centimetri a murit la spital

Un echipaj de la Inspectoratul judetean de Jandarmi a fost solicitat prin 112 sa intervina, dupa ce un barbat din Vatra Dornei, judetul Suceava, ar fi atins indecent o copila de 12 ani. Jandarmii l-au imobilizat pe suspect si pentru ca acesta ar fi opus rezistenta, i-au dat cu spray lacrimogen direct in fata. Barbatul a ajuns in coma la spital si a murit in cursul zilei de sambata, 20 iulie.

Imagine puternice! Un barbat a ajuns in coma dupa o interventie a jandarmilor

Un barbat de 50 de ani a ajuns in coma la spital, dupa o interventie a jandarmilor din Vatra Dornei. Individul, care este cercetat pentru pedofilie, ar fi incercat sa agreseze o copila la un spectacol folcloric.

Doua hub-uri din Bucuresti fuzioneaza. Care sunt noile spatii de lucru colaborativ

Doua hub-uri din Bucuresti, Impact Hub si 3house, fuzioneaza. Cele doua branduri vor detine impreuna trei spatii de munca colaborativa de 6. 700 metri patrati, in total, situate in zonele: Timpuri Noi, Universitate si Floreasca.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )