Libnet.ro
UNICEF

10:00

Parchetul Militar, ancheta in cazul pedofilului din Vatra Dornei

România Liberă România Liberă,
Parchetul Militar, ancheta in cazul pedofilului din Vatra Dornei

Barbatul care a fost imobilizat vineri seara de jandarmi dupa o suspiciune de abuz sexual asupra une. continuă pe România Liberă

VIDEO. UPDATE Barbatul din Vatra Dornei care a ajuns in coma la spital, dupa ce a fost imobilizat de jandarmi si i s-a dat cu gaz lacrimogen in fata, a murit Parchetul Iasi a preluat ancheta

Barbatul de 50 de ani din Vatra Dornei, reclamat ca ar fi atins indecent o fetita in timpul unui spectacol si care a ajuns vineri seara in stare grava la spital dupa ce jandarmii l-au imobilizat si i-au pulverizat spray lacrimogen in fata, a murit.

Dosar penal pentru pentru jandarmii din Vatra Dornei. Barbatul imobilizat de ei cu spray lacrimogen a murit

Un barbat aflat in vizorul jandarmilor a murit dupa ce fortele de ordine au intervenit cu spay lacriogen. Pe numele autoritatilor s-a infaptuit un dosar penal. Dosar penal pentru jandarmii care au omorat un om cu spay lacrimogen Parhetul Militar Iasi a deschis un dosar penal in cazul interventiei jandarmilor cu spray lacrimogen, interventie ce .

Barbatul imobilizat de jandarmi cu spray lacrimogen la Vatra Dornei a murit

Barbatul din Vatra Dornei care vineri seara a ajuns in stare grava la spital dupa ce, reclamat ca a .

Barbatul, acuzat de pedofilie si imobilizat de jandarmi in Vatra Dornei, a murit

UPDATEBarbatul acuzat ca a vrut sa agreseze sexual o fetita la un festival de folclor din Vatra Dornei a decedat sambata la spital. Jandarmii au fost nevoiti sa-i pulverizeze spray paralizant in fat?.

Noi dezvaluiri in cazul fetitei din Baia de Arama. Neregulile descoperite in pasaportul Sorinei

Decizie de ultima ora in cazul micutei Sorina. Pasaportul fetitei din Baia de Arama, tarata pe asfalt de procuroarea Maria Piturca afost trimis la Directia de Pasapoarte, pentru ca exista nereguli.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1971 seconds )