Libnet.ro
UNICEF

10:31

VIDEO UPDATE Perchezitii DNA in Suceava si Radauti la institutii judiciare, firme si domicilii, intr-un dosar de coruptie. Surse: Trei magistrati, suspectati ca ar fi acceptat oua si gaini drept mita, adusi la audieri la Bucuresti

Hotnews Hotnews,
 VIDEO UPDATE Perchezitii DNA in Suceava si Radauti la institutii judiciare, firme si domicilii, intr-un dosar de coruptie. Surse: Trei magistrati, suspectati ca ar fi acceptat oua si gaini drept mita, adusi la audieri la Bucuresti

Procurorii anticoruptie au efectuat duminica dimineata 14 perchezitii la sediile unor institutii judiciare, societati comerciale si la domiciliile unor persoane din municipiile Suceava si Radauti, precum si in alte localitati din judetul Suceava intr-un dosar ce vizeaza suspiciuni de coruptie judiciara. Surse judiciare au declarat pentru Mediafax ca trei magistrati suceveni, printre care sui procurorul sef Sectie in cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Suceava Dumitru Dambu, au fost ridicati urmand sa fie adusi la audieri in Bucuresti. Potrivit unor surse judiciare citate de Agerpres, au fost facute perchezitii si la domiciliul sefului Sectorului Teritorial al Politiei de Frontiera Suceava, la Primaria Radauti si la domiciliul lui Costel Babiuc, om de afaceri din Radauti. B1TV informeaza, citand surse, ca cei 3 judecatori aflati in vizorul DNA ar fi acceptat mite derizorii, cum ar fi oua si gaini, pentru a maslui decizii in dosare de retrocedari. -----------------------Ora 19:20 Primarul din Radauti Aurel Olarean a declarat pentru Mediafax ca perchezitiile facute de DNA au vizat si Primaria municipiului Radauti, anchetatorii fiind interesati de un dosar privind modul in care o firma locala a intrat in posesia sediului Bibliotecii municipale din oras. Ora 14:48 Procurorul sef Sectie in cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Suceava Dambu, la iesirea din sediul Parchetului insotit de procurori: Nici eu nu stiu de ce sunt vinovat. continuă pe Hotnews

VIDEO Perchezitii DNA in Suceava si Radauti la institutii judiciare, firme si domicilii, intr-un dosar de coruptie. Surse: Trei magistrati, suspectati ca ar fi acceptat oua si gaini drept mita, adusi la audieri la Bucuresti. Un judecator din Radauti a fo

Procurorii anticoruptie au efectuat duminica dimineata 14 perchezitii la sediile unor institutii judiciare, societati comerciale si la domiciliile unor persoane din municipiile Suceava si Radauti, precum si in alte localitati din judetul Suceava intr-un dosar ce vizeaza suspiciuni de coruptie judiciara. Surse judiciare au declarat pentru Mediafax ca trei magistrati suceveni, printre care sui procurorul sef Sectie in cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Suceava Dumitru Dambu, au fost ridicati urmand sa fie adusi la audieri in Bucuresti. Potrivit unor surse judiciare citate de Agerpres, au fost facute perchezitii si la domiciliul sefului Sectorului Teritorial al Politiei de Frontiera Suceava, la Primaria Radauti si la domiciliul lui Costel Babiuc, om de afaceri din Radauti. B1TV informeaza, citand surse, ca cei 3 judecatori aflati in vizorul DNA ar fi acceptat mite derizorii, cum ar fi oua si gaini, pentru a maslui decizii in dosare de retrocedari. Judecatorul Bogdan Barbuta, de la Judecatoria Radauti, a fost retinut, duminica seara, de procurorii anticoruptie, dupa ce ar fi pronuntat, in mod nelegal, 69 de hotarari judecatoresti prin care i-a recunoscut unui om de afaceri dreptul de proprietate asupra unei suprafete de 41,59 de hectare.

UPDATE. Perchezitii DNA la fosta conducere a universitatii 1 Decembrie din Alba Iulia. Rectorul sustine ca procurorii verifica serviciul tehnic si contabilitatea

Procurorii DNA fac, joi dimineata, patru perchezitii la Alba-Iulia, intr-un dosar in care sunt vizate persoane din fosta conducere a unei universitati, surse judiciare afirmand ca este vorba despre Universitatea 1 Decembrie 1918.

DNA: Perchezitii in Suceava si Radauti, intr-un dosar de coruptie, la institutii judiciare si firme

Un numar de 14 perchezitii au loc duminica in judetul Suceava, intr-un dosar ce vizeaza fapte de coruptie judiciara, acestea avand loc la sediile unor institutii judiciare, societati comerciale si la domiciliile unor persoane, potrivit DNA.

Perchezitii DNA in Suceava. Un procuror, doi judecatori, un avocat suspectati de coruptie

Doi judecatori din Radauti, un procuror sef de la Parchetul Tribunalului Suceava, un sef de Politie locala de Frontiera, un avocat, cativa angajati de la Primaria Radauiti, alte persoane sunt suspectate de fapte de coruptie intr-un dosar de retrocedari. Multe persoane suspectate vor fi retinute de DNA, spun surse judiciare.

Trei magistrati suceveni, ridicati si adusi la audieri la Bucuresti, in urma unor perchezitii DNA

17: Trei magistrati suceveni au fost ridicati si vor fi adusi la audieri in Capitala, in urma perchezitiilor efectuate de DNA, au declarat surse judiciare. Dosarul in care sunt cercetati acesti.

Reprezentanti ai unor institutii judiciare si firme, acuzati de coruptie

Update 12:30 Trei magistra and ti suspecta and ti de mita in dosare cu retrocedari, ridica and ti and si adu and si la DNA Trei magistrati suceveni au fost ridicati de catre DNA si vor fi adusi la audieri in Capitala, fiind vizati de luare de mita pentru emiterea unor solutii favorabile in dosare de retrocedari de terenuri, au precizat sursele de presa.

Perchezitii DNA: Magistrati suceveni, dusi la audieri intr-un dosar de coruptie, dupa ce ar fi primit oua si gaini drept mita

32: Perchezitiile DNA au vizat si Primaria municipiului Radauti, anchetatorii fiind interesati de un dosar privind modul in care o firma locala a intrat in posesia sediului Bibliotecii municipale.

UPDATE VIDEO Perchezitii DNA la Universitatea din Alba Iulia. Persoane din fosta conducere ridicate pentru audieri

Procurorii DNA Alba Iulia efectueaza joi dimineata perchezitii in 4 locatii din Alba Iulia, printre care si Universitatea 1 Decembrie 1918. Investigatiile vizeaza savarsirea in perioada 2007 - 2009 a unor infractiuni de coruptie de catre persoane din fosta conducere a institutiei.

Perchezitii DNA la fosta conducere a universitatii 1 Decembrie din Alba Iulia

Procurorii DNA fac, joi dimineata, patru perchezitii la Alba-Iulia, intr-un dosar in care sunt vizate persoane din fosta conducere a unei universitati, surse judiciare afirmand ca este vorba despre Universitatea 1 Decembrie 1918.

Perchezitii DNA la Universitatea 1 Decembrie 1918 din Alba-Iulia (surse)

Procurorii DNA efectueaza joi perchezitii la Universitatea '1 Decembrie 1918' din Alba-Iulia, au declarat joi, pentru Agerpres, surse judiciare.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )