Libnet.ro
UNICEF

18:15

VIDEO Vasile Blaga: Barfe si lucruri fantasmagorice in declaratiile Elenei Udrea. Se bat cap in cap!

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Vasile Blaga: Barfe si lucruri fantasmagorice in declaratiile Elenei Udrea. Se bat cap in cap!

Co-presedintele PNL, Vasile Blaga, a declarat sambata ca in declaratiile Elenei Udrea de vineri se regasesc prea multe barfe si lucruri fantasmagorice, precizand ca se bat cap in cap si a reiterat faptul ca nu are nicio implicare nici in dosarul EADS, nici in dosarul Microsoft, potrivit Mediafax. Blaga a fost intrebat cum vede declaratiile Elenei Udrea, care vin sa dubleze acuzatii formulate de Gabriel Sandu. continuă pe Hotnews

Vasile Blaga: Barfe si lucruri fantasmagorice in declaratiile Elenei Udrea. Se bat cap in cap!

Co-presedintele PNL, Vasile Blaga, a declarat sambata ca in declaratiile Elenei Udrea de vineri se regasesc prea multe barfe si lucruri fantasmagorice, precizand ca se bat cap in cap si a reiterat faptul ca nu are nicio implicare nici in dosarul EADS, nici in dosarul Microsoft, potrivit Mediafax. Blaga a fost intrebat cum vede declaratiile Elenei Udrea, care vin sa dubleze acuzatii formulate de Gabriel Sandu.

VIDEO. Vasile Blaga: Participarea unei parti din PSD la sustinerea unei noi majoritati ESTE POSIBILA. Discutam si cu Geona

Vasile Blaga, co-presedintele Partidului National Liberal, a declarat, miercuri seara, la Realitatea Tv, ca nu vede posibila, in urmatorii doi ani, o coalitie a PNL cu un PSD condus de Victor Ponta.

Blaga: Declaratiile Elenei Udrea se bat cap in cap

Co-presedintele PNL, Vasile Blaga, a declarat sambata ca in declaratiile Elenei Udrea de vineri se regasesc prea multe barfe si lucruri fantasmagorice, precizand ca se bat cap in cap si a reiterat faptul ca nu.

Blaga: Declaratiile Elenei Udrea, fantasmagorice

Co-presedintele PNL, Vasile Blaga, a declarat, sambata, ca in declaratiile Elenei Udrea de vineri se regasesc prea multe barfe si lucruri fantasmagorice. El a reiterat ca nu are nici o implicare nici in dosarul EADS, nici in dosarul Microsoft, transmite Mediafax.

Vasile Blaga: Gabriel Sandu minte in declaratiile de la DNA. imi explic de ce vechii liberal il numeau Petre Ispirescu

Presedintele PDL, Vasile Blaga, sustine ca el si colegii sai nu au luat niciun ban de la Gabriel Sandu care, in opinia sa minte de ingheata apele in marturisirile de la DNA, informeaza.

Vasile Blaga: Declaratiile domnului Sandu si ale doamnei Udrea sunt lucruri fantasmagorice

Copresedintele PNL, Vasile Blaga, a declarat, sambata, de la Palatul Parlamentului, ca nu are nicio implicare in dosarele EADS si Microsoft si ca sunt lucruri fantasmagorice. Eu am vazut.

Vasile Blaga, despre dezvaluirile Elenei Udrea: Nu cred ca un sef de serviciu poate interveni la o televiziune (VIDEO)

Copresedintele PNL, Vasile Blaga a avut o reactie la dezvaluirile Elenei Udrea. El a afirmat ca il cunoaste de foarte multi ani pe Florian Coldea, directorul interimar al SRI, si ca nu crede ca un sef de.

Vasile Blaga, despre audierea Elenei Udrea la DNA: Oricine poate sa greseasca, dar partidul nu

Copresedintele PNL Vasile Blaga a afirmat ca Justitia isi face datoria, referitor la audierea la DNA a Elenei Udrea, si subliniaza ca, in calitate de membru de partid, oricine poate sa greseasca, dar.

Numele lui Vasile Blaga apare in dezvaluirile Elenei Udrea

Elena Udrea a dezvaluit, intr-un interviu pentru Hotnews, ca, la televiziunea domnului Ghita a aparut un document din care rezulta ca Vasile Blaga a primit bani in dosarul Microsoft si pe care Sebastian Ghita l-a retras la cererea sefului SRI Florian Coldea.

Vasile Blaga: imi pare rau de situatia in care este prietenul meu Adriean

Presedintele PDL Vasile Blaga a declarat vineri ca ii pare rau de situatia in care este prietenul sau Adriean, Videanu-n. r. ) si ca evident imaginea partidului este afectata. Blaga a fost intrebat.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )