Libnet.ro
UNICEF

14:00

VIDEO Vatican News: Vizita Papei Francisc in 60 de secunde

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Vatican News: Vizita Papei Francisc in 60 de secunde

Agentia de stiri a Vaticanului a publicat pe canalul sau oficial de Youtube un clip de 60 de secunde in care este surprinsa vizita Papei Francisc in Romania. continuă pe Hotnews

Live VIDEO vizita Papei Francisc in Romania. Urmareste online evenimentul

Papa Francisc va efectua o vizita simbolica in Romania in perioada 31 mai-2 iunie. Suveranul Pontif ajunge in Bucuresti vineri, la orele diminetii, dupa care are un program extrem de incarcat. Capul Bisericii Catolice va merge la Iasi, Sumuleu Ciuc si Blaj si va oficia mai multe slujbe religioase in tara noastra. Papa Francisc vine [] .

Live VIDEO vizita Papei Francisc in Romania. Suveranul Pontif a plecat spre Roma cu un avion Tarom

Papa Francisc va efectua o vizita simbolica in Romania in perioada 31 mai-2 iunie. Suveranul Pontif ajunge in Bucuresti vineri, la orele diminetii, dupa care are un program extrem de incarcat. Capul Bisericii Catolice va merge la Iasi, Sumuleu Ciuc si Blaj si va oficia mai multe slujbe religioase in tara noastra. UPDATE Papa [] .

Vizita Papei Francisc in Romania a ajuns la final. Suveranul Pontif a plecat spre Roma cu un avion Tarom

Papa Francisc va efectua o vizita simbolica in Romania in perioada 31 mai-2 iunie. Suveranul Pontif ajunge in Bucuresti vineri, la orele diminetii, dupa care are un program extrem de incarcat. Capul Bisericii Catolice va merge la Iasi, Sumuleu Ciuc si Blaj si va oficia mai multe slujbe religioase in tara noastra. UPDATE Papa [] .

Ion Cristoiu, despre vizita Papei Francisc: Am auzit si povesti ca il ajuta pe Klaus Iohannis. Nu-l ajuta la nimic

Ion Cristoiu sustine ca vizita Papei Francisc in Romania nu se compara ca importanta cu cea a predecesorului sau. Mai mult, jurnalistul a spus ca vizita e una de rutina. in primul rand, nu este o.

Top 5 beneficii pe care le au romanii, dupa vizita Papei Francisc in Romania

Azi Papa Francisc isi incepe calatoria apostolica in Romania care va dura pana in data de 2 iunie 2019, raspunzand astfel invitatiei autoritatilor Statului roman si a Bisericii Catolice din Romania. Sunt multe voci care vorbesc despre faptul ca Papa ar trebui primit cu raceala asa cum s-a intamplat si in Bulgaria, insa unii nu [] .

Gluma Loteriei Romane legata de vizita Papei Francisc. Multi nu au gustat-o deloc

Loteria Romana s-a gandit sa il intampine pe Papa Francisc intr-un mod cat mai amuzant. Cu o zi inainte de sosirea Suveranului pontif la Bucuresti, pe pagina de Facebook a Loteriei a fost postata o fotografie desenata cu un elev care il roaga pe inaltul prelat sa il lase la mare. Elevul se foloseste de [] .

Vizita Papei Francisc, detalii de culise. Ce nu s-a vazut la televizor

Vizita Papei Francisc s-a incheiat, dupa trei zile absolut uimitoare. Timp de trei zile, sute de mii de oameni au participat la evenimentele publice organizate in Bucuresti, Sumuleu Ciuc, Iasi si Blaj, de.

FOTO Masuri de siguranta fara precedent pentru vizita Papei Francisc la Blaj. Sapte elicoptere stationate in apropierea Campiei Libertatii

Masurile de siguranta pentru vizita Papei Francisc la Blaj au fost fara precedent. Nu mai putin decat sapte elicoptare au fost stationate la cateva sute de metri de Campia Libertatii.

Cele mai spectaculoase imagini de la vizita Papei Francisc in Romania - VIDEO

Antena 3 a prezentat cele mai frumoase imagini din timpul vizitei Papei Francisc in Romania. Papa Francisc a inceput vineri o vizita apostolica de trei zile in Romania, Sanctitatea Sa fiind asteptat de.

Restrictii de trafic in Capitala, pentru vizita Papei Francisc: Trasee deviate si linii suplimentare spre aeroport si Gara de Nord

Societatea de Transport Bucuresti anunta ca, vineri, va devia 18 trasee si va suplimenta 9 linii care fac legatura intre centrul Capitalei si aeroport sau Gara de Nord, cu ocazia sosirii Papei Francisc.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )