Libnet.ro
UNICEF

23:15

VIDEO Vestele galbene in Franta: Un dispozitiv militar va fi mobilizat pentru manifestatiile de sambata

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Vestele galbene in Franta: Un dispozitiv militar va fi mobilizat pentru manifestatiile de sambata

Dispozitivul militar antiterorist Sentinelle va fi mobilizat sambata, de maniera consolidata, in timpul manifestatiilor vestelor galbene in Franta, pentru a proteja cladirile oficiale si alte puncte fixe, a anuntat miercuri guvernul francez, potrivit AFP. continuă pe Hotnews

VIDEO Vestele galbene: Seful politiei din Paris va fi inlocuit dupa violentele de sambata

Premierul francez Edouard Philippe a anuntat luni ca seful politiei din Paris, Michel Delpuech, va fi inlocuit, dupa violentele care au avut loc sambata in capitala Frantei in timpul protestelor vestelor galbene, relateaza AFP.

Flacari la Paris: incendii provocate de Vestele Galbene. Presedintele coboara din Pirinei: Bulevardul Champs-Elysees a fost confiscat

Paris, a doua zi dupa o noua descindere a manifestantilor cunoscuti ca Vestele galbene. Bilantul a urcat in timpul noptii: sunt mai multe magazine jefuite si incendiate pe bulevardul Champs-Elysees, cateva persoane au fost ranite usor in urma confruntarilor cu fotele de ordine, inspre care militantii in veste galbene aruncau cu pietre de pavaj. Iar [] .

Macron anunta ca va lua decizii dure pentru a opri vestele galbene

Presedintele francez, Emmanuel Macron, a declarat ca intentioneaza sa ia decizii dure pentru a opri protestele vestelor galbene in urma incidentelor violente din acest weekend de la Paris.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2743 seconds )