Libnet.ro
UNICEF

15:45

VIDEO Victor Ponta il acuza pe Crin Antonescu ca i-a mintit pe liberali in ceea ce priveste legea amnistiei

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Victor Ponta il acuza pe Crin Antonescu ca i-a mintit pe liberali in ceea ce priveste legea amnistiei

Premierul Victor Ponta a afirmat luni ca liderul PNL, Crin Antonescu, i-a mintit pe liberali in ceea ce priveste legea Amnistiei. Am vazut stirile despre stenogramele din conducerea PNL, n. r. ), nu stiu daca sunt adevarate, daca sunt adevarate, dl Antonescu si-a mintit colegii asupra realitatii. Am fost la USL cel putin 12 persoane cand a fost de acord cu legea amnistiei, a vrut ordonanta de urgenta, a sustinut primul ministru, intr-o conferinta organizata la sediul PSD. continuă pe Hotnews

Victor Ponta il acuza pe Crin Antonescu ca i-a mintit pe liberali in ceea ce priveste legea amnistiei

Premierul Victor Ponta a afirmat luni ca liderul PNL, Crin Antonescu, i-a mintit pe liberali in ceea ce priveste legea Amnistiei. Am vazut stirile despre stenogramele din conducerea PNL, n. r. ), nu stiu daca sunt adevarate, daca sunt adevarate, dl Antonescu si-a mintit colegii asupra realitatii. Am fost la USL cel putin 12 persoane cand a fost de acord cu legea amnistiei, a vrut ordonanta de urgenta, a sustinut primul ministru, intr-o conferinta organizata la sediul PSD.

VIDEO Scrisoare deschisa catre Crin Antonescu si petitie online impotriva numirii lui Gigel Stirbu in functia de Ministru al Culturii

Mai multe ONG-uri si persoane din domeniul cultural si academic au semnat o scrisoare deschisa adresa liderului liberal Crin Antonescu in care solicita ca deputatul Gigel Stirbu sa nu fie numit ministru al Culturii, despre care afirma ca, in timpul mandatului de deputat de Olt, s-a comportat rusinos, ridicol si jignitor la conferintele de presa in care s-a prezentat.

VIDEO Victor Ponta sustine ca Lucian Bolcas nu mai candideaza la Curtea Constitutionala din cauza amenintarilor lui Traian Basescu

Premierul Victor Ponta a sustinut luni ca Lucian Bolcas, acuzat de atitudini anti-semite, nu a mai dorit sa candideze la Curtea Constitutionala din cauza aversiunii si a amenintarilor lui Traian Basescu.

Ponta il ataca pe Crin Antonescu: Si-a MINTIT colegii. Una ne spune, alta colegilor, alta presei

Presedintele PSD, Victor Ponta, l-a atacat, luni, pe seful PNL, Crin Antonescu, spunand despre acesta ca si-a mintit colegii in ceea ce priveste legea amnistiei. Premierul a spus ca a vazut stirile despre.

VIDEO Crin Antonescu: Victor Ponta isi ia indrazneala sa ma faca mincinos, lucru pe care nu i-l permit / Nu avem in niciun fel intentia de a parasi guvernul / Sunt profund mahnit ca un om pe care l-am ajutat sa ajunga premier are un asemenea comportament

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a reactionat pe un ton mai moderat la acuzatiile de minciuna lansate cu putin timp in urma de Victor Ponta, afirmand ca nu mai are incredere in colegul sau de alianta dar liberalii nu vor iesi de la guvernare. Vezi in text declaratiile liderului liberal.

VIDEO Crin Antonescu, intrebat daca este posibila ruperea USL: Daca genul acesta de lucruri continua, ma tem ca da

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat luni ca, daca vor continua atacuri de genul celor lansate de premierul Victor Ponta, care l-a acuzat de minciuna, se teme ca USL s-ar putea rupe.

Crin Antonescu: Victor Ponta isi ia indrazneala sa ma faca mincinos, lucru pe care nu i-l permit / Nu avem in niciun fel intentia de a parasi guvernul / Sunt profund mahnit ca un om pe care l-am ajutat sa ajunga premier are un asemenea comportament

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a reactionat pe un ton mai moderat la acuzatiile de minciuna lansate cu putin timp in urma de Victor Ponta, afirmand ca nu mai are incredere in colegul sau de alianta dar liberalii nu vor iesi de la guvernare. HotNews. ro transmite LIVE TEXT declaratiile.

Crin Antonescu: Victor Ponta are idei stupide

Crin Antonescu spune ca Victor Ponta are idei stupide. Declaratia a fost facuta la o sedinta a liberalilor. Liderii PNL dau de inteles ca se simt trasi pe sfoara si implicati intr-un razboi care nu este.

Crin Antonescu: Astept raspuns de la Ponta legat de Stirbu. Nu cred ca ceremonia de investitura va avea loc astazi

Presedintele PNLCrin Antonescu a declarat, vineri seara, ca asteapta un raspuns de la premierul Victor Ponta in cazul nominalizarii lui Gigel Stirbu pentru sefia Ministerului Culturii. Acesta a mentionat .

Crin Antonescu despre legea amnistiei: Premierul a avut o idee stupida/ Exista riscul ca PSD si Guvernul sa incerce sa treaca legea amnistiei marti

Liderul liberal Crin Antonescu a facut acuzatii la adresa premierului Victor Ponta in cadrul sedintei Biroului Politic National PNL de vineri, afirmand ca, in privinta legii amnistiei, acesta a insistat pornind de la o idee stupida, asa cum a facut si in cazul Rosia Montana si a spus ca exista riscul ca marti PSD si Guvernul sa incerce sa treaca legea, potrivit Pesurse. ro, care publica o inregistrare audio completa cu Crin Antonescu din timpul sedintei. Referitor la modificarile aduse Codului Penal, Antonescu afirma ca liberalii trebuie sa ia o decizie foarte clara, intrucat acum atentia publica e maxima pentru initiativa PSD, pentru ca de acolo din PSD a venit a fost o prostie, o prostie maxima creata de PSD.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )