Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta: Vrem pastrarea guvernarii sub formula USL. Daca PNL retrage ministrii, voi nominaliza tot membri ai cabinetului

B1 B1,
Victor Ponta: Vrem pastrarea guvernarii sub formula USL. Daca PNL retrage ministrii, voi nominaliza tot membri ai cabinetului

Presedintele PSD, Victor Ponta, a anuntat luni, dupa sedinta BPN al PSD, ca s-a decis pastrarea guvernarii sub formula USL. Acesta a facut apel la colegii liberali sa dea dovada de intelepciune, dar a. continuă pe B1

Victor Ponta face apel pentru pastrarea Uniunii Social Liberale: Sper ca PNL va ramane la guvernare

In numele celor trei partide care s-au constituit in USD, facem un apel catre colegii nostri de guvernare, Partidul National Liberal, sa pastram guvernarea sub formula USL, a spus Victor Ponta, luni, la.

Mircea Rosca (PNL): Victor Ponta va scoate liberalii de la guvernare dupa ruperea USL

Vicepresedintele PNL Mircea Rosca, lider al filialei prahovene a formatiunii politice, a declarat, vineri, ca ruperea USL este inevitabila, iar Victor Ponta va scoate PNL de la guvernare, potrivit Agerpres. Vad c.

Ponta. Antonescu greseste opozitia. Putem pastra USL, dar sa-si asume el ...

Premierul Victor Ponta a spus, vineri, in cadrul unei conferinte de presa, la Chisinau, ca el crede ca exista sanse de mentinere a USL, insa a precizat ca liderul PNL, Crin Antonescu, trebuie sa isi asume responsabilitatea guvernarii si a aratat ca acesta greseste daca apreciaza ca este mai bine sa candideze la Presedintie din opozitie, informeaza Mediafax. Citeste si: Ponta: Nu stiu de intalnirea dintre Antonescu si Basescu Totodata, Victor Ponta a mai spus ca iohannis este binevenit in .

Victor Ponta: Sper intr-o solutie rationala pentru USL, dar nu cred in miracol

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica seara, ca spera ca luni sau marti sa se gaseasca o solutie rationala pentru pastrarea USL, dar a aratat in acelasi timp ca nu crede intr-un miracol,.

Victor Ponta: Putem pastra USL, dar Antonescu sa isi asume guvernarea; greseste cu opozitia

Liderul PSD, premierul Victor Ponta afirma ca crede ca exista sanse de mentinere a USL, dar a precizat ca liderul PNL, Crin Antonescu, trebuie sa isi asume responsabilitatea guvernarii si a aratat ca acesta greseste daca apreciaza ca este mai bine sa.

Victor Ponta: Johannis a fost propus de PNL in ideea ca PSD va refuza numirea acestuia. Un nou guvern poate nu va fi votat de Antonescu, dar va fi sustinut de toti parlamentarii USL

Klaus Iohannis a fost propus ministru de catre PNL in ideea ca PSD va refuza numirea acestuia, iar ulterior liberalii au formulat alte conditii doar pentru ca liderul PNL, Crin Antonescu, sa nu fie un candidat la Presedintie din partea puterii, afirma liderul PSD, premierul Victor Ponta. Liderul PSD mai spune ca in cazul formarii unui nou guvern, fara PNL, se va baza in Parlament, la acordarea votului de investitura, pe sprijinul tuturor parlamentarilor care fac parte in prezent din USL, argumentand ca viitorul Cabinet va pastra programul USL votat in 2012.

Victor Ponta: Daca se vrea o alta formula, sunt de acord, dar nu ma duc in Parlament pentru un singur om

Prim-ministrul Romaniei, Victor Ponta, a declarat, duminica seara, in cadrul unei emisiuni de televiziune, ca problema Uniunii Social Liberale din prezent nu mai este o chestiune care sa poate fi discutata doar de liderul de la Palatul Victoria si presedintele PBL, ci este una mult mai complexa, iar discutarea unei noi formule guvernamentale trebuie discutata cu atentie.

Victor Ponta: Nu voi demisiona daca se rupe USL decat daca o face si presedintele Basescu

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica seara, ca daca se va rupe USL, nu va demisiona, asa cum cere Crin Antonescu si ca va face acest lucru doar daca si presedintele Traian Basescu va pleca de la.

Liderii USL, duel de la distanta de la ora 20.00. Antonescu, conferinta la sediul PNL; Victor Ponta, emisiune la Antena 3

In seara dinantea ultimatumului, Crin Antonescu si Victor Ponta si-au programat iesiri publice concomitente. Liderul PNL va sustine o conferinta de presa de la ora 20. 00, la sediul partidului, in timp ce premierul Victor Ponta va fi prezent intr-o emisune la Antena 3, la aceeasi ora.

Victor Ponta face un nou apel la moderatie, dialog si intelepciune pentru salvarea USL (FOTO)

Premierul Victor Ponta a facut un nou apel la moderatie, dialog si intelepciune pentru salvarea USL, printr-o postare pe pagina sa de Facebook. Eu inca sper ca putem, in zilele urmatoare, sa gasim.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )