Libnet.ro
UNICEF

16:15

VIDEO Victor Ponta despre reducerea TVA la paine: Coabitarea functioneaza foarte bine. Eu ma ocup de paine, domnul presedinte de circ

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Victor Ponta despre reducerea TVA la paine: Coabitarea functioneaza foarte bine. Eu ma ocup de paine, domnul presedinte de circ

Premierul Victor Ponta participa, miercuri, la Conferinta Nationala a Morarilor si Brutarilor, organizata in vederea lansarii programului de reducere a TVA pe lantul grau-faina-paine la 9%. Sunt masuri economice care, e adevarat, pe hartie aduc pierderi pentru buget, dar in realitate nu se intampla acest lucru. Lumea nu traieste numai dupa realitatea contabila. Daca vom avea succes putem extinde aceasta reducere si la alte alimente, a afirmat primul ministru in fata celor prezenti la conferinta. continuă pe Hotnews

Victor Ponta despre reducerea TVA la paine: Coabitarea functioneaza foarte bine. Eu ma ocup de paine, domnul presedinte de circ

Premierul Victor Ponta participa, miercuri, la Conferinta Nationala a Morarilor si Brutarilor, organizata in vederea lansarii programului de reducere a TVA pe lantul grau-faina-paine la 9%. Sunt masuri economice care, e adevarat, pe hartie aduc pierderi pentru buget, dar in realitate nu se intampla acest lucru. Lumea nu traieste numai dupa realitatea contabila. Daca vom avea succes putem extinde aceasta reducere si la alte alimente, a afirmat primul ministru in fata celor prezenti la conferinta.

FMI: Reducerea TVA la paine este o masura temporara

Reducerea TVA la paine este o masura temporara, iar dupa o perioada se va face o evaluare daca evaziunea fiscala s-a redus, a declarat miercuri, intr-o conferinta de presa la Banca Nationala a Romaniei, seful Misiunii Fondului Monetar International, Andrea Schaechter, potrivit Agerpres. A fost o decizie a Guvernului ca parte a rectificarii bugetare. Obiectivul Guvernului este de a reduce evaziunea fiscala. Este o masura temporara, dupa o perioada se va face o evaluare daca s-a redus evaziunea fiscala, a spus Schaechter, care a adaugat ca, daca datele arata ca evaziunea fiscala nu s-a redus, s-ar putea reveni asupra reducerii TVA.

Guvernul a avizat reducerea TVA la paine la 9%, de la 1 septembrie.

Guvernul a avizat reducerea taxei pe valoarea adaugata la paine la 9%, de la 1 septembrie, impactul negativ al masurii urmand sa fie compensat prin cresterea tot din septembrie a accizelor la alcool si introducerea de accize la bunuri de lux, transmite Mediafax. Premierul Victor Ponta a afirmat ca expertii FMI sunt in continuare sceptici legat de impactul favorabil al acestei masuri in ceea ce priveste scaderea evaziunii fiscale, dar au acceptat scaderea TVA. Citeste si Au aparut taxele pe .

Victor Ponta: am incheiat negocierile pentru un nou acord cu CE, FMI si BM.

De la 1 septembrie intra in vigoare reducerea TVA la paine. Taxa pe valoarea adaugata va fi redusa la paine de la 1 septembrie, iar impactul negativ al acestei masuri, estimat la un total de 300 milioane lei, va fi compensat prin cresterea accizelor la alcool si introducerea de accize la bunuri de lux, precum masini cu motor peste 3. 000 cmc, bijuterii, aur. Ponta spune ca se va intalni cu asociatiile de producatori pentru a pune la punct detalii. Alte bunuri de lux pentru care vor fi .

Boc: Reducerea TVA la paine este o masura buna

Emil Boc, fost premier, este de parere ca reducerea TVA la paine la 9% este o masura buna, insa considera ca ar trebui completata cu taxarea inversa la cereale, care are rolul de a diminua evaziunea fiscala in domeniu, potrivit surselor de presa.

Boc: Reducerea TVA la paine este buna, ar trebui completata cu taxarea inversa la cereale

Intrebat, miercuri, intr-o conferinta de presa, cum comenteaza reducerea TVA la paine, Emil Boc a raspuns ca sustine reducerea TVA, dar si-a exprimat temerea fata de faptul ca masura nu a fost acceptata de FMI, care a impus majorarea de taxe din alta parte.

Vesti proaste pentru romani. FMI: Reducerea TVA la paine este o masura temporara

Reducerea TVA la paine este o masura temporara, urmand ca dupa o perioada sa se faca o evaluare, pentru a se vedea daca evaziunea fiscala s-a redus, a declarat, miercuri, seful Misiunii Fondului Monetar.

Ordonanta privind reducerea TVA la paine a fost adoptata de Executiv

Ordonanta care vizeaza reducerea TVA pentru paine si majorarea accizelor la alcool si la unele produse de lux a fost adoptata, astazi, in sedinta Guvernului, potrivit unui comunicat transmis de Executivul.

Guvernul a avizat reducerea TVA la paine la 9%, de la 1 septembrie

Guvernul a avizat reducerea TVA la paine la 9%, incepand de la 1 septembrie, impactul negativ al masurii urmand sa fie compensat prin cresterea tot din septembrie a accizelor la alcool si introducerea de accize.

Ponta, despre privatizarea CFR Marfa: Basescu SABOTEAZA tara.

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, ca in septembrie se va adresa Parlamentului in legatura cu acordul preventiv cu Fondul Monetar International. Totodata, premierul a mai spus ca daca evaziunea fiscala nu va scadea in urma reducerii TVA-ului la paine la 9%, inseamna ca taxa pe valoare adaugata trebuia sa ramana la 24%. Citeste si FMI: Reducerea TVA-ului la paine, o masura TEMPORARA Coabitarea functioneaza foarte bine. Eu ma ocup de paine, iar presedintele Basescu, de circ. Daca se .

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )