Libnet.ro
UNICEF

22:00

VIDEO Victor Wooten, unul dintre cei mai mari basisti din lume, vine in Romania

Adevărul Adevărul,
VIDEO Victor Wooten, unul dintre cei mai mari basisti din lume, vine in Romania

Americanul Victor Wooten, castigatorul a cinci premii Grammy, va canta in premiera la Bucuresti pe 23 octombrie, pe scena Salii Radio, in cadrul seriei de concerte Jazz Night Out, organizate de Twin Arts. continuă pe Adevărul

Este oficial! Unul dintre cele mai iubite cupluri de la Hollywood s-a destramat DEFINITIV!

Au jucat impreuna in una dintre cele mai celebre serii ale ultimului deceniu, iubirea lor de pe ecran facandu-se simtita.

VIDEO Victor Wooten Band laJazz Night Out, pe 23 octombrie!

E foarte posibil ca atunci cand cauti pe Google bass player sa fii intrebat daca nu ai vrut sa scrii Victor Wooten. In orice caz, iubitorii de jazz pot spune ma simt norocos. Victor Wooten vine in premiera la Bucuresti. Pentru cei care totusinu il cunosc, le vom spune ca a fost comparat cu Michael Jordan. Nu pentru ca e de culoare, ci pentru ca a castigat cam toate distinctiile care se puteau castiga in domeniul sau. Victor Wooten are cate un premiu Grammy pentru fiecare coarda a basului sau. Cinci. Tot atatia ani avea si la primul sau concert, ca basist in trupa fratilor sai.

Top 10 cei mai bine platiti gameri profesionisti din lume participa la turneul DreamHack din Bucuresti

Zece dintre cei mai bine platiti gameri profesionisti din intreaga lume vor fi prezenti intre 26 si 27 aprilie la DreamHack Bucuresti, unul dintre cele mai mari turnee de jocuri pe calculator organizat in Romania, anunta organizatorii evenimentului. La DreamHack 2014 gamerii profesionisti se vor infrunta in turnee cu premii totale in valoare de 100. 000 de dolari. Vezi care sunt jucatorii si ce castiguri au acumulat din jocurile pe calculator.

Juramant FRANCMASON, semnat de cei mai mari oameni ai Junimii, descoperit ACUM, la Iasi. Ce scrie in textul respectiv

Reprezentantii Muzeului Literaturii Romane din Iasi au anuntat, marti, ca in arhiva institutiei a fost descoperit un document care dezvaluie existenta unei grupari secrete din care faceau parte .

Urias ca fotbalist, spectaculos ca scriitor: autobiografia lui Pirlo se anunta a fi un best-seller. Cele mai tari pasaje

Ajuns la 34 de ani, unul dintre cei mai mari mijlocasi din istoria sportului-rege, a povestit in cartea sa, Gandesc, deci joc, despre cele mai importante momente din cariera sa si a dezvaluit, in premiera, de ce a vrut sa-si ia adio de la fotbal, la doar 26 de ani.

Liber la nudism in centrul unuia dintre cele mai mari orase ale lumii

Tara ai carei locuitori si-au declarat pasiunea pentru nudism vine in ajutorul acestora si le ofera, in mijlocul orasului, spatii special amenajate pentru cei care vor sa ramana in costumul lui Adam, sau al Evei, intr-o zi cu soare.

HM, de astazi, la Pitesti

Unul dintre cei mai mari retaileri de moda din Europa a ajuns in sfarsit la Pitesti! Astazi, de la ora 11. 00, doua magazine HM, unul la Jupiter City si altulla Euromall, isi vor deschide, simultan, portile.

Un milionar din Ucraina si-a extins reteaua de magazine in Moldova

Compania Retail Group, unul dintre cei mai mari retaileri din Ucraina, a deschis primul sau magazin de tip discount sub brandul Velmart in Republica Moldova.

Grupul german Lapp isi propune cresterea afacerilor cu 20% pe piata locala

Lapp Group, unul dintre cei mai mari producatori la nivel mondial de cabluri, conductori, accesorii pentru cabluri si sisteme, vizeaza in 2014 cresterea cifrei de afaceri cu 20% pe piata din Romania, respectiv de la 27,5 milioane lei in 2013 la 33.

Despre lungul drum al copiilor autisti pana la tratament si recuperare, cu prof. dr. Iuliana Dobrescu, la Adevarul Live de la ora 12.00

Uneori, chiar si atunci cand parintii simt ca este ceva in neregula cu copilul lor, drumurile la medici, fie ei si neuropsihiatri, nu duce nicaieri. Daniela Bololoi, presedintele Asociatiei Help Autism si psiholog clinician, stie asta din propria experienta, pe care ne-o va impartasi la Adevarul Live, alaturi de prof. dr. Iuliana Dobrescu, unul dintre cei mai mari specialisti din Romania in sanatatea mintala a copiilor.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2843 seconds )