Libnet.ro
UNICEF

01:06

Liber la nudism in centrul unuia dintre cele mai mari orase ale lumii

Adevărul Adevărul,
Liber la nudism in centrul unuia dintre cele mai mari orase ale lumii

Tara ai carei locuitori si-au declarat pasiunea pentru nudism vine in ajutorul acestora si le ofera, in mijlocul orasului, spatii special amenajate pentru cei care vor sa ramana in costumul lui Adam, sau al Evei, intr-o zi cu soare. continuă pe Adevărul

Cele mai mari banci din Europa au dat afara 80.000 de angajati

Cele mai mari 30 de banci din Europa, in functie de capitalizare, au renuntat anul trecut la 80. 000 de angajati, adica 3,5% din total, iar o revenire a numarului de locuri de munca la nivelul anterior crizei pare putin probabila, in pofida recuperarii.

FOTO Cursa contracronometru: fetita care spera sa i se indeplineasca cele mai mari dorinte pana nu va fi prea tarziu

Molly Bent are sase ani si este constienta de faptul ca afectiunea genetica de care sufera ii va rapi destul de devreme sansa de a se bucura de viata. Nu se stie cu exactitate cand se va intampla, dar medicii i-au oferit doar cativa ani pana cand isi va pierde vederea.

TOP: 10 dintre cele mai scumpe restaurante din Europa

Caviar, foie gras, trufe albe si lista de bunatati de lux poate continua. De toate acestea se pot bucura cei care isi permit sa serveasca un pranz sau o cina in restaurante unde un meniu depaseste cateva sute de euro. RO iti prezinta 10.

A murit cel mai detestat personaj din Urzeala tronurilor. Scena a declansat o adevarata isterie in randul fanilor

Al doilea episod din serialul-fenomen Urzeala tronurilor/ Game of Thrones a marcat disparitia unuia dintre cele mai detestate personaje. Scena a dat nastere unei adevarate isterii in randul fanilor si va intra cu siguranta in istoria televiziunii drept unul dintre cele mai socante momente. Despre scena, a carei pregatire a durat sase luni, au vorbit protagonistul si regizorul serialului.

Orasele-fantoma: Drama comunelor transformate in orase: impozite si taxe mai mari, dar oportunitati de investitii mai mici

Primarul orasului valcean Ocnele Mari vrea sa readuca urbea la stadiul de comuna, urmand sa propuna locuitorilor un referendum pentru retrogradare. Primarul e nemultumit ca nu primeste bani de la Guvern pentru asfaltare si spune ca daca daca orasul ar redeveni comuna, taxele si impozitele locale ar scadea si ar putea accesa mai multe fonduri europene. Si primarul din orasul Livada Satu-Mare) vrea sa readuca orasul la stadiul de comuna. Orasul a capatat acest statut in 2006, insa locuitorii nu au avut niciun beneficiu, sustine edilul, din contra, impozitele pe case si terenuri s-au dublat si nu au putut accesa fonduri europene. Aceste cereri de retrogradare vin dupa ce in ultimii zece ani 175 de sate au devenit comune si 43 de comune au devenit orase. Pe langa aspectul legat de madria locala, singurii care au avut de castigat au fost primarii si consilierii locali care au primit salarii si indemnizatii mai mari si au putut angaja mai multi oameni la primarie.

WSJ: cele mai bune meserii din lume sunt cele de matematician, profesor universitar si statistician. Cele mai proaste - taietor de lemne si reporter

O noua zi, inca un motiv de a deveni mai bun la matematica. Asa incepe Wall Street Journal un text despre cele mai bine platite meserii din acest an. Publicatia citeaza un clasament al celor mai bune si mai proaste meserii, realizat de catre site-ul CareerCast. com, specializat in cautare de locuri de munca.

WSJ: cele mai bune meserii din lume sunt cele de matematician, profesor universitar si statistician. Cele mai proaste: taietor de lemne si reporter

O noua zi, inca un motiv de a deveni mai bun la matematica. Asa incepe Wall Street Journal un text despre cele mai bine platite meserii din acest an. Publicatia citeaza un clasament al celor mai bune si mai proaste meserii, realizat de catre site-ul CareerCast. com, specializat in cautare de locuri de munca.

Monumente in pericol: cine salveaza cele mai vechi biserici din lemn hunedorene

Mai multe biserici de lemn, vechi, din judetul Hunedoara au ajuns printre cele mai periclitate situri din statele europene, conform Europa Nostra, o organizatie internationala pentru patrimoniu.

Windows Phone 8.1 e gata pentru actualizare: cele mai importante cinci functionalitati pregatite de Microsoft

Microsoft a inceput actualizarea la Windows Phone 8. 1, deocamdata pentru dezvoltatori, dar asta inseamna, de cele mai multe ori, ca piata s-a deschis pentru toata lumea. Iata de ce ar trebui sa fii atent la Windows Phone 8. 1 si ce poate aduce mai bun in lumea ta in care folosesti ecosistemul Microsoft.

VIDEO Cele mai frumoase masini de epoca au defilat pe strazile Buzaului

Zeci de masini de epoca aduse de proprietarii lor din toate colturile judetului au putut fi admirate buzoienii care au sfidat ploaia sambata in zona celui mai frecventat bulevard din Buzau. Printre cele mai admirate autovehicule s-au numarat celebrele Broscute, rafinatele Mercedes, MG dar si un Plymouth din anii 50.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )