Libnet.ro
UNICEF

20:00

VIDEO Ce vrea Huawei de la MWC 2014?

Adevărul Adevărul,
VIDEO Ce vrea Huawei de la MWC 2014?

Huawei a prezentat azi un nou telefon, doua tablete interesante, o bratara inteligenta si un modem. E destul? Care e strategia producatorului ce ameninta granzii? Tineretea si comunicarea sunt pariurile chinezilor, pe care le-au infatisat la MWC 2014. continuă pe Adevărul

VIDEO MWC 2014 Concluzii de la Huawei: tineretea, laitmotivul publicului producatorului chinez

Huawei a prezentat azi un nou telefon, doua tablete interesante, o bratara inteligenta si un modem. E destul? Care e strategia producatorului ce ameninta granzii? Tineretea si comunicarea sunt pariurile chinezilor, pe care le-au infatisat la MWC 2014.

Noutati de la LG inainte de MWC 2014

LG a prezentat astazi o serie de noutati la Barcelona, chiar inainte de inceperea targului. LG mizeaza anul acesta pe o serie de smartphone-uri si phablet-uri foarte performante, produse care ii vor ajuta sa isi creasca bine cota de piata pe acest segment. Unul dintre dispozitivele interesante pe care LG pune mare pret este LG G Flex, un produs interesant si inovator pe care l-am prezentat intr-un review detaliat la noi pe site. Al doilea produs LG la MWC 2014 [].

MWC 2014 Huawei isi prezinta noile produs: Ascend G6 este noul smartphone cu 4G al chinezilor

Huawei deschide MWC 2014 cu o conferinta in avanpremiera la care va anunta ultimele noutati ale companiei. Sub sloganul Make it possible. Life without boundaries, compania chineza isi va prezenta ultimele tehnologii.

MWC 2014 Huawei isi prezinta noile produse: Ascend G6 este noul selfie-smartphone al chinezilor, iar noile tablete bat recorduri de subtirime

Huawei deschide MWC 2014 cu o conferinta in avanpremiera la care va anunta ultimele noutati ale companiei. Sub sloganul Make it possible. Life without boundaries, compania chineza isi va prezenta ultimele tehnologii. Huawei a lansat MediaPad X1, o tableta GSM de 7 inci - cea ma subtire si cea mai ingusta tableta din categoria ei, Ascend G6, o varianta premium al lui Ascend P6 si alte trei produse.

Noutati de la LG inainte de MWC 2014

LG a prezentat astazi o serie de noutati la Barcelona, chiar inainte de inceperea targului. LG mizeaza anul acesta pe o serie e smartphone-uri si phablet-uri foarte performante, produse care ii vor ajuta sa isi creasca cota de piata pe acest segment. Unul din dispozitivele interesante pe care LG pune mare pret este LG G Flex, un produs interesant si invoator pe care l-am prezentat intr-un review detaliat la noi pe site. Al doilea produs care a avut un [].

MWC 2014 Samsung Gear 2 - un nou ceas inteligent, care ruleaza pe sistem de operare nou

MWC 2014 Samsung a anuntat in preambulul Mobile World Congress de la Barcelona cele doua noi ceasuri inteligente, care inlocuiesc Samsung Galaxy Gear. imbunatatirile sunt discrete si neconvingatoare, dar vestea cea mare este trecerea la sistemul de operare Tizen, dezvoltat chiar de catre Samsung.

Tech Adevarul pleaca la MWC 2014 de la Barcelona

Tech Adevarul pleaca la Mobile World Congress de la Barcelona si va va aduce cele mai noi vesti din lumea tehnologiei, video-uri cu produsele asteptate de toti fanii gadgeturilor si interviuri cu protagonistii MWC 2014.

MWC 2014, un eveniment care promite sa ne surprinda

Mai sunt doar cateva zile pana la Mobile World Congress sau MWC 2014, un eveniment care va include cele mai importante lansari la capitolul mobile. in domeniul tehnologiei mobile, smartphone-uri, tablete si, mai recent, smartwatch-uri, targul international programat pentru ultimele zile ale lunii februarie este unul dintre cele mai importante. MWC 2014nu numai ca va include lansari ale gigantilor din IT, dar va functiona si ca un preview pentru curentul general ce urmeaza sa evolueze pe parcursul intregului an. Abia [].

Galaxy Gear 2 si Galaxy Gear Neo smartwatch-uri Samsung la MWC 2014

Dupa lungi speculatii in jurul acestor gadgeturi, Samsung a anuntat astazi la intr-o conferinta desfasurata la Barcelona, Galaxy Gear 2 si Galaxy Gear 2 Neo. Dupa ce anul trecut cei de la Samsung si-au incercat norocul cu prima generatie de Galaxy Gear, acum a venit momentul update-ului incremental pe care il asteptam cu totii, la MWC 2014. Nu vorbim de schimbari revolutionare la capitolul design, dupa cum se poate observa si in imaginile alaturate, dar cu siguranta cele doua ceasuri [].

Samsung Gear 2 si Samsung Gear Neo Smartwatch-uri Samsung la MWC 2014

Dupa lungi speculatii in jurul acestor gadgeturi, Samsung a anuntat astazi la intr-o conferinta desfasurata la Barcelona, Gear 2 si Gear 2 Neo. Dupa ce anul trecut cei de la Samsung si-au incercat norocul cu prima generatie de Galaxy Gear, acum a venit momentul update-ului incremental pe care il asteptam cu totii, la MWC 2014. Nu vorbim de schimbari revolutionare la capitolul design, dupa cum se poate observa si in imaginile alaturate, dar cu siguranta cele doua ceasuri inteligente anuntate [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )