Libnet.ro
UNICEF

12:45

VIDEOAndreea Esca a acceptat provocarea Ice Bucket Challenge lansata de Mihai Bendeac. Mesajul a fost transmis in direct

Hotnews Hotnews,
 VIDEOAndreea Esca a acceptat provocarea Ice Bucket Challenge lansata de Mihai Bendeac. Mesajul a fost transmis in direct

Tot mai multi romani preiau in aceste zile provocarea galetii de apa cu gheata turnata pe cap. Unii respecta scopul initial, care a cucerit intreaga lume, acela de a dona bani pentru gasirea unui tratament in cazul sclerozei. continuă pe Hotnews

Fotbalistul Adrian Mutu a acceptat provocarea Ice Bucket si-a dat leapsa mai departe catre Cabron, Alex Velea si Antonia, dar si catre doi colegi (VIDEO)

Atacantul AdrianMutu a acceptat, miercuri, sa ia parte la provocarea Ice Bucket, venita din partea presedintelui executiv al FCDinamo, ConstantinAnghelache. Acesta a postat pe contul sau de Instagra.

VIDEO ALS ICE Bucket Challenge: vedetele care s-au alaturat campaniei

Campania ALS Ice Bucket Challenge, ce are ca scop strangerea de fonduri pentru o asociatie ce lupta contra scelrozei laterale amiotrofice, a avut parte de un succes rasunator s-au strans peste 23 de milioane de dolari intr-un timp foarte scurt , dar si de critici pe masura, multi considerand ca a-ti turna o galeata cu gheata in cap este un gest ridicol.

VIDEO! Vedete la apa pe Instagram! Iata ce staruri s-au alaturat campaniei Ice Bucket Challenge!

Fie ca este vorba despre Lady Gaga, Jennifer Lopez sau Eva Longoria, Gisele Bundchen, Selena Gomez ori Justin Bieber, starurile intrenationale s-au alaturat campaniei umanitare Ice Bucket Challenge. Iata despre ce este vorba!.

Ice Bucket Challenge, varianta Adevarul: raspundem initiativei Prima TV. Basescu, Gadea si Kovesi, invitati sa accepte provocarea

Redactia Adevarul a dat curs provocarii lansate joi de Prima TV, dar cu o varianta proprie. Traian Basescu, Laura Codruta Kovesi si Mihai Gadea sunt provocati de jurnalistii Adevarul in scop caritabil.

Clipul zilei: Cele mai amuzante esecuri din campania ALS Ice Bucket Challenge

Intentia conteaza :).

Lionel Messi a acceptat provocarea ALS Ice Bucket (VIDEO)

Lionel Messi a acceptat provocarea ALS Ice Bucket, lansata de colegul sau de la Barcelona, Dani Alves. Dupa ce si-a turnat o galeata cu gheata in cap, Messi i-a provocat mai departe de fotbalistii Ezequiel.

Provocarea Ice Bucket pune viata in pericol: udarea capului cu apa foarte rece poate fi fatala

Participantii la campania Ice Bucket Challenge, preluata acum si Romania, risca sa moara, deoarece expunerea brusca a capului si fetei la apa rece poate declansa reflexul de scufundare, care determina oprirea respiratiei, avertizeaza un medic neo-zeelandez.

Novak Djokovici a acceptat provocarea ALS Ice Bucket si a facut un adevarat show (VIDEO)

Novak Djokovici a acceptat provocarea ALS Ice Bucket, ce a fost lansata de John McEnroe, Niall Horan, Sabine Lisicki si Bernard Tomic. Nu doar si-a turnat apa cu gheata in cap, dar jucatorul de tenis a facut un.

George W. Bush a acceptat provocarea ALS Ice Bucket: Vezi versiunea originala a fostului presedinte (VIDEO)

Fostul presedinte american George W. Bush a acceptat provocarea ALS Ice Bucket, de constientizare pentru scleroza laterala amiotrofica, in cadrul careia participantii isi arunca apa rece in cap si doneaza.

Shakira si Gerard Pique accepta provocarea ALS Ice Bucket si il nominalizeaza pe Papa Francisc (VIDEO)

Shakira si Gerard Pique au acceptat provocarea ALS Ice Bucket si au provocat, la randul lor, alte personalitati sa se alature miscarii. Cei doi i-au nominalizat pe Papa Francisc, Chris Martin, Sergio Ramos si.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )