Libnet.ro
UNICEF

22:00

Vignieta - cea mai mare prostie

Adevărul Adevărul,
Vignieta - cea mai mare prostie

Un ministru german a innebunit Comisia Europeana cu un proiect de lege nefezabil de introducere a vignietei. Bruxelles-ul s-a razbunat cu un compromis care face nerentabila intreaga afacere, arata Barbara Wesel. continuă pe Adevărul

Indienii au construit cea mai mare centrala solara din lume

Indienii au inaugurat de curand cea mai mare centrala solara din lume. Dupa opt luni de constructie, noua centrala solara din India a fost inaugurata in mod oficial. Centrala de la Kamuthi este cea mai mare din lume, depasind Topaz Solar Farm din statul american California. Conform site-ului The Next Web, aceasta va avea o [].

A fost descoperita cea mai mare falie din lume

Geologii au descoperit si au documentat cea mai mare falie din lume, pentru a intelege cum s-a format aceasta de-a lungul timpului. Cea mai mare falie de pe Pamant este denumita Banda Detachment si se afla in zona de est a Indoneziei. Cercetatorul Dr. Jonathan Pownall, de la australian National University, este de parere ca [].

Cumplita tragedie de la Balea. Cea mai mare avalansa din istoria Romaniei a ucis 23 de oameni in cateva secunde

Cea mai mare tragedie montana petrecuta vreodata in Muntii Fagaras a avut loc pe 17 aprile 1977, ziua fatidica in care au pierit sub zapada 19 copii si 4 adulti, iesiti la schi pe o partie de langa Balea Lac.

Emailuri si acte care arata cum a fentat Cristiano Ronaldo taxele: Un consortiu de jurnalisti a publicat informatii incredibile dupa cea mai mare scurgere de informatii din istoria sportului mondial

Revista germana Spiegel si un intreg grup de ziare si reviste din toata Europa, printre care si Gazeta Sporturilor, reprezentata de Costin Stiucan, au inceput sa publice vineri seara informatii.

Operatiunea Avalanche: Cea mai ampla actiune de combatere a criminalitatii informatice, derulata simultan in 30 de tari. Din Romania au fost ridicate opt servere. Ar fi fost infectate milioane de computere

Cinci persoane au fost retinute, 37 de imobile au fost perchezitionate si 39 de servere au fost ridicate in urma unor activitati desfasurate la cea mai ampla operatiune de lupta impotriva criminalitatii informatice desfasurate la nivel mondial, se arata intr-un comunicat de presa transmis, joi, de IGPR.

Nicolae Timofti, decorat cu cea mai inalta distinctie a Romaniei

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a fost decorat joi, 1 decembrie, cu cea mai inalta distinctie a statului vecin Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Colan. Un decret in acest sens a fost semnat de presedintele Klaus Iohannis.

Cu doi ani MAI MARE decat Tara mea. Mihai Sora: La multi ani Romanie! Mi-e dor de copilaria noastra comuna (FOTO)

Mihai Sora urmeaza La multi ani romanilor intr-un mod inedit. Filosoful, care a implinit recent 100 de ani, remarca intr-o postare pe Facebook ca este cu doi ani mai mare.

La multi ani, Romania! 98 de ani au trecut de la formarea Romaniei Mari, de cand s-a scris cea mai importanta fila din istoria tarii noastre (VIDEO)

Sunt 98 de ani de la formarea Romaniei Mari, de cand s-a scris cea mai importanta fila din istoria tarii noastre. O fila in care au fost prinsi toti romanii de la Nistru pana la.

in Muntii Retezat traieste cea mai prietenoasa vulpe. Bella se hraneste din mana turistilor (FOTO, VIDEO)

Muntii Retezat gazduiesc cea mai prietenoasa vulpe. Bella se adaposteste intr-o vizuina la peste 2. 000 de metri altitudine, nu departe de Lacul Bucura. Foarte multi turisti care au fost sa viziteze lacul.

Cea mai frigurosa noapte din an, in Transilvania. Termometrele au indicat minus 13,1 grade Celsius

Cea mai geroasa noapte din acest an, in regiunea locuita a Transilvaniei, s-a inregistrat in noaptea de luni spre marti. Astfel, temperaturile din termometre de la statia meteo Bucin au indicat - 13,1 grade Celsius.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2363 seconds )