Libnet.ro
UNICEF

23:00

Viitorul premier trebuie sa fie premierul tuturor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Viitorul premier trebuie sa fie premierul tuturor

Viitorul prim-ministru trebuie sa fie premierul tuturor, sa fie hotarat si sa nu se uite toata ziua pe tabela sondajelor si a like-urilor de pe Facebook, a afirmat, ieri, vicepremierul Vasile Dincu, precizand: . continuă pe Ziarul Bursa

Victor Ponta: Viitorul premier va fi din PSD. poate sa fie Liviu Dragnea, poate sa fie Rovana Plumb sau Eugen Teodorovici

Fostul prim-ministru al Romaniei, Victor Ponta, si-a exprimat convingerea ca viitorul premier va fi propus de PSD, cu sustinerea ALDE si a PRU, daca aceasta formatiune va intra in Parlament.

Viitorul premier va fi propus de PSD si poate sa fie Dragnea, Plumb sau Teodorovici

Fostul premier Victor Ponta a afirmat ieri, la Tulcea, ca viitorul premier va fi propus de PSD, cu sustinerea ALDE si a PRU, daca aceasta formatiune va intra in Parlament, el avansand in acest sens si trei nume din randurile social-democratilor - Liviu Dragnea, Rovana Plumb si Eugen Teodorovici.

Scenariile PSD pentru viitorul premier. Ce functie vizeaza Dragnea daca nu va ajunge la Palatul Victoria

Potrivit mai multor surse din PSD, Liviu Dragnea va forta impunerea sa in functia de premier, prin modificarea Legii care interzice condamnatilor penali sa fie ministri, daca PSD va scoate un scor de peste 50% la alegeri. Un alt scenariu este ca Liviu Dragnea sa devina presedintele Camerei Deputatilor, iar un apropiat de-al sau sa preia functia de premier.

Dragnea: Garantez ca viitorul premier va avea carnet de membru PSD. Va fi un barbat (VIDEO)

Liderul PSD a vorbit luni in cadrul emisiunii Dosar de politician despre premierul pe care il va desemna PSD in cazul in care va obtine majoritatea.

Liviu Dragnea: Viitorul premier PSD va fi barbat, dar nu va fi niciunul dintre cei vanturati la televizor (VIDEO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni seara, in cadrul emisiunii Dosar de politician de pe B1 TV, ca in cazul in care va face majoritatea parlamentara, PSD va propune un premier care va.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )