Libnet.ro
UNICEF

19:45

Vin Buletinele cu CIP! Guvernul propune legea pentru cartea de identitate electronica

B1 B1,
Vin Buletinele cu CIP! Guvernul propune legea pentru cartea de identitate electronica

Guvernul a aprobat in sedinta de astazi un proiect de Lege pentru modificarea si completarea unor acte normative care cuprind dispozitii privind evidenta persoanelor si actele de identitate ale. continuă pe B1

Guvernul a decis. Romanii vor putea opta pentru cartea de identitate electronica

Guvernul a aprobat, joi, un proiect de Lege care prevede ca romanii pot putea opta pentru eliberarea unei carti de identitate electronica, cu sau fara amprente, care va permite inclusiv autentificarea in Platforma informatica a sistemului public al asigurarilor sociale de sanatate .

Senatul a adoptat Legea pentru combaterea ambroziei

Senatorii au adoptat, marti, in unanimitate, o propunere legislativa privind combaterea ambroziei, initiata de parlamentari PNL, UDMR, PMP si ALDE, transmite Agerpres. Proprietarii sau detinatorii de terenuri, administratorii drumurilor publice, ai cailor ferate, cursurilor de apa, lacurilor, sistemelor de irigatii si bazinelor piscicole vor avea obligatia sa desfasoare lucrari de prevenire, combatere si distrugere a ambroziei. Amenzile vor fi cuprinse intre 750 - 5. 000 de lei pentru persoanele fizice si 5. 000 de lei pentru persoane juridice.

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )