Libnet.ro
UNICEF

00:07

Guvernul a decis. Romanii vor putea opta pentru cartea de identitate electronica

România Liberă România Liberă,
Guvernul a decis. Romanii vor putea opta pentru cartea de identitate electronica

Guvernul a aprobat, joi, un proiect de Lege care prevede ca romanii pot putea opta pentru eliberarea unei carti de identitate electronica, cu sau fara amprente, care va permite inclusiv autentificarea in Platforma informatica a sistemului public al asigurarilor sociale de sanatate . continuă pe România Liberă

Romanii vor putea opta pentru eliberarea unei carti electronice de identitate, a decis Guvernul

Executivul a aprobat in sedinta de astazi un proiect de Lege pentru modificarea si completarea unor acte normative care cuprind dispozitii privind evidenta persoanelor si actele de identitate ale cetatenilor romani prin care se asigura premisele necesare punerii in circulatie a unui nou document de identificare electronic, informeaza un comunicat oficial.

UE: Tineri din Romania vor putea calatori gratuit cu trenul in Europa, timp de 30 de zile

Tineri din statele membre ale Uniunii Europene, inclusiv din Romania, vor putea primi, in anul in care implinesc varsta de 18 ani, cate un bilet de tren gratuit, pentru a putea calatori tarile UE, potrivit unui program-pilot bugetat cu 12 milioane de euro la nivel comunitar, in cadrul Bugetului Uniunii Europene pe anul 2018, pentru care Parlamentul European a votat, miercuri, un raport cu 414 voturi pentru, 163 impotriva si 90 de abtineri.

Firmele isi vor putea scadea 1% din cifra de afaceri drept cheltuieli cu sponsorizarea, dublu fata de pragul admis in prezent

Cheltuielile de sponsorizare sau mecenat si cheltuielile privind bursele private vor putea fi scazute din cifra de afaceri a unei firme intr-un procent dublat fata de cat prevede legea in.

Acord al ministilor muncii. Muncitorii detasati vor putea lucra cel mult 12 luni in UE

Ministrii muncii din statele membre ale Uniunii Europene au ajuns luni seara la un acord asupra unei reforme a directivei privind lucratorii detasati. Acestia vor putea lucra 12 luni, cu posibilitatea de prelungire cu alte sase, la cererea motovata a firmei la care lucreaza.

Vin Buletinele cu CIP! Guvernul propune legea pentru cartea de identitate electronica

Guvernul a aprobat in sedinta de astazi un proiect de Lege pentru modificarea si completarea unor acte normative care cuprind dispozitii privind evidenta persoanelor si actele de identitate ale.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )