Libnet.ro
UNICEF

13:31

Vinerea neagra pentru Serviciul Salvamont Poiana Brasov! Zi record de accidentari cu 17 cazuri

Antena3 Antena3,
Vinerea neagra pentru Serviciul Salvamont Poiana Brasov! Zi record de accidentari cu 17 cazuri

Salvamontistii Serviciului Public Salvamont Poiana Brasov au avut o zi plina la inceput de weekend. Acestia au fost solicitati sa intervina in 17 cazuri de accidentari pe partiile si potecile din masivul Postavarul, zi record ca numar de accidentari. Pentru sase dintre cazuri a fost necesara prezenta echipajelor SMURD. continuă pe Antena3

Mediastandard.ro: BBC ia in calcul introducerea subscriptiilor pentru serviciul sau global de stiri

Cel mai vechi radiodifuzor public britanic, BBC, ia in calcul introducerea unei subscriptii pentru serviciul sau global de stiri. Prin adoptarea acestei masuri, The British Broadcasting Corporation spera sa reduca impactul semnificativ al pandemiei asupra sectorului media. Informatia a fost lansata chiar intr-un raport financiar al institutiei media, publicat miercuri. in timp ce decizia de introducere a unui model de subscriptie platita - prin care utilizatorii vor putea accesa mai mult continut - nu este inca luata, BBC sustine ca ea este de luat in considerare, conform Press Gazette.

Salvamont anunta record de accidentari in Poiana Brasov. Sase persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale si au ajuns la spital

Un numar de 17 persoane a suferit accidentari pe domeniul schiabil din Poiama Brasov. Sase dintre acestia au avut nevoie de investigatii si ingrijiri medicale suplimentare, ajungand la spital, dupa cum a.

Cea mai aglomerata zi la telegondola din Poiana Brasov. Oamenii au asteptat in medie 60 de minute

Un numar record de turisti s-au asezat la coada pentru a urca in masivul Postavarul cu telegondola, marti, 2 februarie.

Netflix face valuri la Globul de Aur: 42 de nominalizari pentru serviciul de streaming

Nu mai exista niciun dubiu in legatura cu calitatea productiilor Netflix. La urmatoarea editiei a premiilor Globul de Aur, serviciul de streaming se bucura de 42 de nominalizari. La fel ca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )