Libnet.ro
UNICEF

07:00

Cea mai aglomerata zi la telegondola din Poiana Brasov. Oamenii au asteptat in medie 60 de minute

Antena3 Antena3,
Cea mai aglomerata zi la telegondola din Poiana Brasov. Oamenii au asteptat in medie 60 de minute

Un numar record de turisti s-au asezat la coada pentru a urca in masivul Postavarul cu telegondola, marti, 2 februarie. continuă pe Antena3

BURSELE LUMII Bursele europene si americane au incheiat cea mai rea saptamana din ultimele trei luni

Pietele actiunilor din Europa au scazut vineri, incheind cea mai rea saptamana de dupa octombrie 2020, din cauza temerilor generate de incetinirea livrarilor de vaccinuri impotriva Covid-19.

Economia Rusiei a inregistrat in 2020 cea mai grava contractie din ultimii 11 ani

Produsul Intern Brut al Rusiei a inregistrat anul trecut o contractie de 3,1% in contextul pandemiei de coronavirus, acesta fiind cel mai grav declin din ultimii 11 ani, conform unei estimari preliminare publicate luni de Institutul National de Statistica Rosstat), transmite Reuters. Economia SUA a avut cel mai rau an din 1946 incoace.

Economia Rusiei a inregistrat in 2020 cea mai grava contractie din ultimii 11 ani

Produsul Intern Brut al Rusiei a inregistrat anul trecut o contractie de 3,1% in contextul pandemiei de coronavirus, acesta fiind cel mai grav declin din ultimii 11 ani, conform unei estimari preliminare publicate luni de Institutul National de Statistica Rosstat), transmite Reuters si Agerpres.

Aglomeratie infernala pe partiile din Poiana Brasov si Busteni: Peste 1000 de turisti erau deja la coada la prima ora a diminetii

Peste o mie de oameni au stat la o coada uriasa la telegondola din Poina Brasov. Multi turisti din Sinaia au mers acolo si in Busteni sa schieze, pentru ca in Sinaia partiile sunt inchise.

Wall Street revine dupa cea mai proasta saptamana din octombrie

Bursa din New York a crescut luni, dupa ce saptamana trecuta a trecut printr-o febra speculativa, piata suferind cele mai mari pierderi saptamanale din octombrie, potrivit AFP.

Economia Rusiei, cea mai mare cadere din ultimii 11 ani

Produsul Intern Brut al Rusiei a inregistrat anul trecut o contractie de 3,1% in contextul pandemiei de coronavirus, acesta fiind cel mai grav declin din ultimii 11 ani, conform unei estimari preliminare publicate luni de Institutul National de Statistica Rosstat).

Cum a aparut cuvantul OK? Cea mai populara abreviere din limba engleza era, de fapt, o gluma

Este probabil cel mai cunoscut cuvant din lume si unul dintre cele mai utilizate. Se estimeaza ca s-a raspandit in 600 de limbi si dialecte. Este greu de stabilit originea precisa a expresiei OK, dar o ipoteza este ca a pornit de la o gluma.

Hotii au pus ochii pe foisoarele de pe cea mai spectaculoasa sosea din Buzau

Imagini revoltatoare au fost descoperite, in weekend, pe marginea drumului judetean din Murgesti care a devenit din vara anului 2020 o atractie pentru turistii din Buzau. Botezat Trans Murgesti de catre localnici, drumul aflat pe creasta unui deal ofera o priveliste unica asupra vaii Calnaului.

Aproape 60.000 de laptopuri pentru 1.073 de licee. Sorin Cimpeanu: Au fost alese liceele cu cea mai mare rata de abandon scolar. Valoarea licitatiei, 122,4 milioane de lei (VIDEO)

Un numar de 1. 073 de licee, care au inregistrat cea mai scazuta rata de promovabilitate, vor primi un total de 59. 072 de laptopuri, ce au fost achizitionate prin programul ROSE, intr-o licitatie cu o valoare de.

Lucrarile la cea mai noua Sala a Sporturilor din Romania, aproape de finalizare FOTO

Pana la inceputul lunii aprilie, la Mioveni va fi finalizata cea mai noua Sala a Sporturilor din Romania. Aceasta va putea gazdui atat competitii nationale, cat si internationale. Lucrarile au ajuns deja la un procent de 85%.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )