Libnet.ro
UNICEF

19:45

VIOLETA ALEXANDRU: De alocatiile copiilor beneficiaza si parintii pentru cu totul alte cheltuieli

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VIOLETA ALEXANDRU: De alocatiile copiilor beneficiaza si parintii pentru cu totul alte cheltuieli

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a afirmat, marti seara, ca a ridicat problema eficientizarii sistemului de acordare a alocatiilor pentru copii, cunoscuta fiind realitatea conform careia de multe ori de banii respectivi beneficiaza parintii pentru cu totul alte cheltuieli decat cele necesare copiilor. continuă pe Ziarul Bursa

Violeta Alexandru, despre alocatiile copiilor din Romania: Se mai joaca si la pacanele

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a afirmat, marti seara, ca a ridicat problema eficientizarii sistemului de acordare a alocatiilor pentru copii, cunoscuta fiind realitatea conform careia de multe ori de banii respectivi beneficiaza parintii pentru cu totul alte cheltuieli decat cele necesare copiilor.

Violeta Alexandru a primit aviz negativ pentru preluarea portofoliului Ministerului Muncii

Violeta Alexandru, ministru desemnat pentru preluarea portofoliului Ministerului Muncii, a primit aviz negativ din partea comisiilor de specialitate din Parlament.

Scandal urias in PNL. Ludovic Orban o impinge pe Violeta Alexandru in cursa pentru Primaria Capitalei, desi nu e favorita in sondaje

Ludovic Orban insista ca Violeta Alexandru sa fie candidatul PNL pentru primaria Capitalei, in ciuda sondajelor care o dau printre ultimii clasati. Diferenta dintre ea si Rares Bogdan, de exemplu, este de mai mare de 20 de procente. Asta in conditiile in care nici Rares Bogdan nu o invinge pe Gabriela Firea, potrivit ultimului sondaj CURS.

Violeta Alexandru vorbeste despre A1 - Formularul de cosmar pentru oameni care vor sa munceasca

Ministrul Muncii vorbeste, luni seara, intr-o postare pe Facebook, despre certificatul pe care trebuie sa-l obtina orice cetatean roman detasat la munca in strainatate, pentru evitarea dublei impozitari. Romania, tara membra UE, pare ca face tot ceea ce este posibil ca viata unui angajat roman-detasat intr-o alta tara europeana, sa fie calvar, spune Violeta Alexandru.

Violeta Alexandru: Parintii mai joaca si la pacanele din banii de alocatii. Acestea TREBUIE sa ajunga la copiii

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, sustine ca este necesara gasirea unei variante pentru acordarea alocatiilor, astfel incat sa existe o siguranta ca banii sunt folositi in interesul copiilor si nu pentru alta cheltuieli, cum ar fi jocul la pacanele.

Alocatiile copiilor, platite in vouchere. Anuntul lui Ludovic Orban

Social-democratii au anuntat ca se vor opune categoric in cazul in care platirea alocatiilor pentru copii cuvoucherevalorice este doar un tertip al PNL de a amana sau diminua dublarea alocatiilor. Alocatiile copiilor, platite in vouchere Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca nu a fost luata o decizie de catre liberali cu privire la alocatiile .

Orban ar vrea sa inlocuiasca alocatiile copiilor cu vouchere

Premierul Ludovic Orban arunca bomba care poate da peste cap vietile romanilor: alocatiile copiilor ar putea fi inlocuite cu vouchere.

Violeta Alexandru: in multe situatii, alocatia este folosita pentru bautura, tutun, jocuri de noroc, pentru orice altceva decat pentru copil

Ministrul propus al Muncii, Violeta Alexandru, a declarat, miercuri, ca in multe situatii, alocatia este folosita pentru bautura, jocuri de noroc, banii fiind folositi pentru orice altceva decat pentru copii.

Violeta Alexandru, aviz negativ pentru preluarea portofoliului Muncii

Violeta Alexandru a primit aviz negativ, miercuri, pentru preluarea portofoliului Muncii, in urma audierilor din comisiile parlamentare de specialitate. Sedinta in care a fost audiata liberala a fost.

ALOCATII 2020. Ministrul Muncii a pus gand rau alocatiilor. Violeta Alexandru planuieste sa nu mai ofere bani

Anunt bomba, facut de ministrul propus pentru portofoliul muncii, Violeta Alexandru! .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )