Libnet.ro
UNICEF

16:45

Violeta Alexandru, anunt despre Casa Nationala de Pensii: Merg maine cu proiectul pe 2020 in Guvern

Antena3 Antena3,
Violeta Alexandru, anunt despre Casa Nationala de Pensii: Merg maine cu proiectul pe 2020 in Guvern

Ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru, anunta ca va analiza in perioada urmatoare de ce se intampla ca biletele de tratament si odihna pentru pensionari sa nu fie folosite si in ce masura acest lucru se datoreaza unui management defectuos sau procedurilor legale. continuă pe Antena3

VIOLETA ALEXANDRU, DESPRE CAZUL DITRAU: Orice om care vrea sa munceasca in Romania trebuie respectat

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru a transmis ca orice om care vrea sa munceasca in Romania trebuie respectat si considera ca este nevoie doar de o scanteie pentru ca situatia de la Ditrau, judetul Harghita, sa degenereze.

Violeta Alexandru, despre liftiera de la minister: Contractul ei expirase. Nu e nevoie de cineva care sa apese pe buton

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, face noi precizari in cazul liftierei din institutia pe care o conduce. Demnitarul a spus ca nu a dorit prelungirea contractului cu firma la care aceasta era salariata, dupa ce acesta a expirat.

Violeta Alexandru, despre liftiera de la minister: Contractul cu firma expirase Pentru mine si pentru angajatii din minister nu e necesar ca cineva sa fie angajat ca sa apese pe buton

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a venit cu precizari legate de liftiera de la minister, aratand ca, odata expirat contractul cu firma la care aceasta era salariata, nu a mai vrut prelungirea lui, deoarece nu este necesar ca cineva sa fie angajat pentru a apasa pe buton.

Violeta Alexandru, despre cazul Ditrau: Le cer eu scuze acestor doi oameni care au ajuns sa fie tinta unei asemenea uri

Ministrul Muncii, violeta Alexandru, face noi precizari in cazul Ditrau. intr-o postare pe Facebook, aceasta le-a cerut scuze celor doi muncitori din Sri Lanka pentru ca au ajuns sa fie tinta unei asemenea.

Violeta Alexandru anunta controale la Ditrau: Ma surprinde atitudinea comunitatii fata de doi oameni care vor sa munceasca, uitand ca si noi avem romani afara

Ministrul Muncii Violeta Alexandru a precizat, duminica, la Palatul Parlamentului, ca luni ar urma sa primeasca o evaluare a inspectoratului muncii cu privire la respectarea normelor legale in cazul Ditrau. Ea a adaugat insa ca fiecare patron decide in cele din urma cum isi gestioneaza afacerea.

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru: Fabrica de fake news a PSD, ca sa spunem lucrurilor pe nume, nu se opreste niciodata

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, acuza PSD ca ii fabrica postari false de Facebook si apoi le distribuie in mediul online.

Klaus Iohannis, anunt despre Brexit. Ce se intampla cu romanii din Marea Britanie chiar de maine

Presedintele Romaniei a facut declaratii despre iesirea Regatului din Uniunea Europeana. Ce se va intampla, incepand de maine, cu romanii care sunt stabiliti in Marea Britanie? Momentul istoric nu este deloc in conformitate cu viziunea lui Klaus Iohannis. Klaus Iohannis, despre Brexit. Ce se va intampla cu romanii din Regat? Klaus Iohannis a afirmat, in .

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )