Libnet.ro
UNICEF

01:05

Violeta Alexandru despre Firea: Nu iubeste Bucurestiul si pe bucuresteni. Din iunie, nu va mai fi primar

Hotnews Hotnews,
 Violeta Alexandru despre Firea: Nu iubeste Bucurestiul si pe bucuresteni. Din iunie, nu va mai fi primar

Violeta Alexandru o critica pe Gabriela Firea deoarece nu isi asuma deciziile privind persoanele cu dizabilitati si subliniaza ca primarul Capitalei nu ii intelege si nu ii iubeste pe bucuresteni. continuă pe Hotnews

Violeta Alexandru: Nu ar fi mai bine sa infiinteze Gabriela Firea o companie municipala de amenintat cu datul in judecata? Oricum ameninta de 3 ori pe zi

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, in carti pentru a candida din partea PNL la Primaria Capitalei, a publicat, luni, pe Facebook, o fotografie in care sunt capturi ale unor titluri aparute in presa despre Gabriela Firea care ameninta ca va da in judecata diversi politicieni sau jurnalisti. Nu ar fi mai bine sa infiinteze Gabriela Firea o companie municipala de amenintat cu datul in judecata?, este mesajul care insoteste colajul foto.

Ministrul Sanatatii, Violeta Alexandru, atac la Gabriela Firea. Ce spune despre primarul Capitalei

Ministrul Sanatatii, Violeta Alexandru, a postat un mesaj pe contul personal de Facebook in care o critica pe Gabriela Firea pentru ca ameninta des ca da in judecata persoanele cu care nu este pe aceeasi lungime de unda. Postarea contine mai multe capturi foto cu articolele in care se scrie despre amenintarile primarului general al .

Gabriela Firea: Astept scuze publice din partea lui Rares Bogdan

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat luni ca asteapta scuze publice de la europarlamentarul PNL Rares Bogdan, iar daca, in aceasta saptamana, nu observa o imbunatatire a discursului lui public ii va face plangere penala.

Klaus Iohannis, despre demisia lui Ludovic Orban din functia de premier: Nu exclud din start absolut niciun scenariu

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat luni ca nu exclude niciun scenariu cu privire la declansarea alegerilor anticipate. Seful statului a fost intrebat intr-o conferinta de presa organizata la Palatul Cotroceni daca exclude din start ca premierul Ludovic Orban sa demisioneze din functie, daca nu se ajunge la alegeri anticipate prin motiune de cenzura.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )