Libnet.ro
UNICEF

09:45

Violeta Alexandru, despre somajul tehnic: Acestea sunt documentele pe care le depun cei cu alte forme de angajare decat contractul individual de munca

Antena3 Antena3,
Violeta Alexandru, despre somajul tehnic: Acestea sunt documentele pe care le depun cei cu alte forme de angajare decat contractul individual de munca

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat, marti, pe pagina sa de Facebook, ca institutia pe care o conduce asteapta documentele de la cei care lucreaza cu alte forme de munca decat contractele individuale si care au nevoie de sprijinul oferit de Guvern pentru perioada de criza provocata de coronavirus. continuă pe Antena3

Violeta Alexandru, despre somajul tehnic: Niciun angajator nu va plati de la el, dar va trebui sa plateasca banii angajatilor in 3 zile

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a facut marti o serie de precizari priv ind plata somajului tehnic, pentru care documentele pot fi depuse incepand de miercuri, 1 aprilie.

Ministerul Economiei, despre somajul tehnic: Nu este necesara depunerea Certificatelor de Situatii de Urgenta

Ministerul Economiei anunta ca nu mai este necesara depunerea Certificatelor de Situatii de Urgenta pentru obtinerea somajului tehnic in cazul angajatilor care au de suferit in contextul crizei provocate de.

VIDEO Violeta Alexandru: Toate documentele pentru somajul tehnic se depun online Nu vor fi facute controale pe perioada starii de urgenta

Ministrul muncii Violeta Alexandru a prezentat marti cateva detalii legate de modul in care poate fi obtinut ajutorul de la stat pentru acoperirea somajului tehnic. Unul dintre cele mai importante aspecte este ca toate documentele se depun online. De asemenea, pe perioada starii de urgenta, inspectorii de munca nu vor face controale. Se va merge pe incredere, mai ales ca fiecare angajator trebuie sa trimita si o declaratie pe proprie raspundere. Dupa perioada de criza, vor fi facute verificari prin sondaj.

Angajatorii pot depune, de la 1 aprilie, documentele pentru somajul tehnic. Ministrul Muncii: Niciun angajator nu va plati de la el. Statul acopera aceste cheltuieli (VIDEO)

Angajati, firmele si PFA-urile pot depune, incepand de miercuri, 1 aprilie, documentele necesare pentru somajul tehnic. Anuntul a fost facut marti, de ministrul Muncii, Violeta Alexandru, in cadrul unei.

Violeta Alexandru: 500.000 de contracte de munca sunt suspendate. Ne asteptam la dublu. Vom face verificari dupa criza

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat luni, la Digi24, ca in prezent 500. 000 de contracte de munca sunt suspendate, dar oficialii se asteapta la un numar dublu. in ce priveste verificarea corectitudinii declaratiilor, ministrul a spus ca acestea vor fi facute dupa criza.

Cum se aplica somajul tehnic si care sunt beneficiarii. Procedura a suferit cateva modificari

Noi modificari aduse ordonantei care prevede acordarea somajului tehnic. Pentru a beneficia de acest tip de somaj, era nevoie de un certificate pentru situatii de urgenta de la Ministerul Economiei. Potrivit.

Orban despre somajul tehnic: Cer reprezentantilor companiilor sa fie corecti; vor fi controale

Premierul Ludovic Orban a facut luni un apel catre reprezentantii companiilor care vor recurge la procedura somajului tehnic sa fie corecti si sa transmita situatia reala, adaugand ca vor exista si controale ulterioare, potrivit Agerpres. Cum se acorda somajul tehnic suportat de stat. Procedura a fost modificata si e in Monitorul Oficial. Vezi ce pasi trebuie sa faci.

Impactul pandemiei COVID-19 asupra afacerilor: 37% si-au intrerupt total sau partial activitatea, 27% vor apela in mod cert la somajul tehnic

Circa 37% dintre companiile chestionate si-au intrerupt total sau partial activitatea dupa declararea starii de urgenta pe fondul pandemiei COVID-19 si 20% si-au restrans activitatea, potrivit studiului HR Barometru, realizat de PwC Romania la finalul lunii martie. in acest context, 27% afirma ca vor apela in mod cert la somajul tehnic.

Violeta Alexandru sustine ca nu exista riscul neplatii pensiilor

Banii pentru pensii si prestatiile sociale sunt planificati in buget si incercam sa ajunga la beneficiari chiar mai devreme, a declarat, luni, ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru.

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, apel catre angajatori: Sa evite situatia incheierii brutale a contractului de munca cu angajatii lor

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a sustinut o declaratie de presa online, in cadrul careia a anuntat cum se vor da banii pentru contractele suspendate si a facut un apel la angajatori sa nu incheie brutal contractul de munca cu angajatii lor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )