Libnet.ro
UNICEF

09:00

Violeta Alexandru: PSD este odihnit, n-are ce face, se gandeste cum ar putea sa creeze panica

Adevărul Adevărul,
Violeta Alexandru: PSD este odihnit, n-are ce face, se gandeste cum ar putea sa creeze panica

Ministrul Muncii, liderul PNL Bucuresti Violeta Alexandru, a comentat, luni seara, desele afirmatii ale PSD potrivit carora anul viitor vor creste taxele si se va mari TVA si a afirmat ca PSD este odihnit si minte cum respira. Ministrul Muncii considera ca PSD urmareste sa creeze panica in randul populatiei. continuă pe Adevărul

Violeta Alexandru: Prioritatea Guvernului e sa protejeze sanatatea populatiei. Rolul meu e sa ma asigur ca aceasta prioritate e respectata concomitent cu protejarea locurilor de munca si sprijinirea salariatilor (VIDEO)

Grija principala a guvernului Orban este sa protejeze sanatatea populatiei, a subliniat Violeta Alexandru, ministrul Muncii, intr-o conferinta de presa desfasurata vineri. Chiar si asa, demnitarul liberal.

VIOLETA ALEXANDRU: Firmele cu peste 50 de angajati trebuie sa isi organizeze programul de lucru pentru a exista un decalaj intre sosirile si plecarile unor grupe

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat azi, ca angajatorii cu peste 50 de angajati trebuie sa organizeze echipa de lucru astfel incat o parte sa vina la serviciu si sa plece de la serviciu cu un decalaj de o ora, evitandu-se astfel aglomerarea in spatiul de lucru, aceasta fiind una dintre masurile menite sa previna raspandirea COVID-19, conform news. ro.

VIOLETA ALEXANDRU, MINISTRUL MUNCII: Bazele de date ale Ministerului Muncii trebuie conectate cu cele ale ANAF

Autoritatile si institutiile publice au nevoie de o compatibilizare a bazelor de date si de interconectarea acestora, a afirmat Violeta Alexandru, ministrul Muncii, in cadrul conferintei online Grow Romania with Google: Redresare Economica prin Digitalizare, organizat de Google Romania in parteneriat cu Youtube Romania.

Violeta Alexandru, ministrul Muncii: 7,2 miliarde de lei a investit Guvernul in pastrarea locurilor de munca si in sprijinirea angajatorilor in perioada pandemiei Covid-19

Ministrul Muncii a explicat, intr-o postare pe contul de Facebook, cum s-a mobilizat Guvernul in pastrarea locurilor de munca si plata angajatilor in perioada pandemiei de COVID-19. Violeta Alexandru sustine ca.

Violeta Alexandru, despre majorarea pensiilor: Vor creste in functie de posibilitatile bugetare

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat, duminica seara, intr-o interventie telefonica la un post de televiziune, ca pensiile vor creste si in anii ce urmeaza, dar in functie de posibilitatile.

Violeta Alexandru a anuntat ca bugetarii nu vor mai primi anumite sporuri daca lucreaza de acasa sau in telemunca

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a afirmat, vineri, ca pentru bugetarii care vor lucra de acasa sau in regim de telemunca anumite sporuri nu vor mai fi platite. Declaratiile vin in contextul in care,.

Ce se intampla cu Insula Belina, recuperata de la PSD: Este o reparatie a unei monstruozitati

Insula Belina si bratul Pavel revin in proprietatea statului, acesta este anuntul facut de premierul Ludovic Orban, la inceputul unei sedinte de Guvern din mai 2020. Vineri, Ionel Danca a spus ca aceasta decizie este o reparatie a unei monstrozitati juridice realizate de PSD cu domeniul public al statului. Insula Belina, din nou a statului, .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )