Libnet.ro
UNICEF

15:45

Viorel Catarama e din nou tata

Antena3 Antena3,
Viorel Catarama e din nou tata

Bucurie mare in familia Catarama. De Sfanta Maria, doctorul extetician Adina Alberts a adus pe lume o fetita, scrie cancan. ro. Renumitul medic in varsta de 45 de ani, Adina Alberts si afaceristul Viorel Catarama. continuă pe Antena3

Cantaretul Billy Joel a devenit din nou tata, la 66 de ani. Iubita lui de 34 de ani a nascut o fetita

Cantaretul american Billy Joel a devenit din nou tata, la varsta de 66 de ani, dupa ce a patra sotie a lui, Alexis Roderick, a nascut miercuri o fetita, scrie contactmusic. com, citat de Mediafax.

Grecia scapa din nou de faliment. Eurogrup a aprobat un nou plan de asistenta financiara

Grecia scapa din nou de faliment. Ministrii de finante din statele zonei euro au aprobat, ieri seara, noul plan de asistenta financiara, in valoare de 86 miliarde de euro in viitorii trei.

Laura Cosoi face nunta din nou! Iata unde petrece azi!

Laura Cosoi face din nou nunta. Dupa ceremonia din weeked-ul trecut, de langa Iasi, actrita da iar petrecere in aer liber, de acesta data la Targu Mures, orasul natal al sotului ei. Iata unde va avea loc evenimentul.

SUA trimit din nou avioanele antitanc A-10 in estul Europei

Statele Unite au decis sa trimita din nou o escadrila de 12 avioane antitanc in estul Europei, in cadrul Operatiunii Atlantic Resolve.

Victor Ponta ii ironizeaza din nou pe liberali: Recunosc! Messi m-a ignorat! O sa imi ceara D-na Gorghiu demisia! (FOTO)

Premierul Victor Ponta ii ironizeaza din nou pe liberali, mai exact pe Alina Gorghiu. intr-un mesaj cu tenta ironica postat pe pagina personala de Facebook, premierul face referire la o stire de pe.

Cove, din nou tatic! Sotia lui a nascut azi un baietel!

Gabriel Covesteanu, actorul cunoscut publicului drept Cove, este din nou tatic. Sotia lui, Florentina, a adus pe lume un baietel in aceasta dimineata.

Adina Alberts si Viorel Catarama au devenit parinti!

Medicul estetician Adina Alberts a adus, astazi, pe lume o fetita, care a primit nota 10 la nastere. Este primul copil al cuplului. Numele intreg al micutei este Briana Maria Catarama, pentru ca s-a nascut.

Norma de hrana pentru angajatii din Armata si Politie, taiata din nou din cauza reducerii TVA la alimente: Cuantumul ramane la 25 de lei, iar suplimentul primit la salariu trebuie returnat

Norma de hrana pentru angajatii Ministerului de Interne si ai Ministerului Apararii, taiata din nou, desi la 1 iulie 2015 fusese majorata printr-o ordonanta de urgenta. La inceputul lunii iulie, angajatii.

Incredibil: Pensiile parlamentarilor vor creste din nou

Pensiile speciale ale parlamentarilor ar putea creste spectaculos pana la aproape 15. 000 lei pe luna. Din vacanta, alesii pregatesc o noua lovitura. Pentru ca indemnizatiile senatorilor si.

Cotatia futures a euro scade din nou in raport cu dolarul

Dupa ce miercuri s-a inregistrat cel mai bun volum de pana acum din luna august cu 78 de contracte fututes, penultima sedinta a saptamanii de pe piata Sibex se contura drept una mult mai slaba.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )