Libnet.ro
UNICEF

17:15

Cove, din nou tatic! Sotia lui a nascut azi un baietel!

ADPM ADPM,
Cove, din nou tatic! Sotia lui a nascut azi un baietel!

Gabriel Covesteanu, actorul cunoscut publicului drept Cove, este din nou tatic. Sotia lui, Florentina, a adus pe lume un baietel in aceasta dimineata. continuă pe ADPM

SUA trimit din nou avioanele antitanc A-10 in estul Europei

Statele Unite au decis sa trimita din nou o escadrila de 12 avioane antitanc in estul Europei, in cadrul Operatiunii Atlantic Resolve.

Victor Ponta ii ironizeaza din nou pe liberali: Recunosc! Messi m-a ignorat! O sa imi ceara D-na Gorghiu demisia! (FOTO)

Premierul Victor Ponta ii ironizeaza din nou pe liberali, mai exact pe Alina Gorghiu. intr-un mesaj cu tenta ironica postat pe pagina personala de Facebook, premierul face referire la o stire de pe.

Simona Halep isi va schimba din nou antrenorul. Dupa US Open, Razvan Sabau va colabora cu Patricia Tig

Simona Halep isi va schimba din nou antrenorul in luna septembrie, dupa US Open, urmand ca Razvan Sabau sa o antreneze in continuare pe Patricia Tig, potrivit ziare. com. Patricia Tig a precizat ca va.

Romanul Avram Iancu a esuat din nou in tentativa de a traversa inot Canalul Manecii

Avram Iancu, un roman in varsta de 39 de ani, a esuat in tentativa de a traversa inot Canalul Manecii, informeaza Agerpres. Romanul a fost nevoit sa abandoneze marti seara, dupa peste 12 ore, din cauza curentilor puternici generati de reflux si a starii de oboseala. Avram Iancu si membrii echipajului care l-au insotit nu au oferit, pana acum, o reactie oficiala. El ar fi fost nevoit sa abandoneze cursa din cauza problemelor legate de reflux, arata surse apropiate inotatorului, citate de Agerpres.

UE face din nou un pariu major. Anuntul care precede o noua reuniune pe tema salvarii Greciei

Ministrii Finantelor ai statelor din zona euro se vor reuni vineri, la Bruxelles, pentru a dezbate si, eventual, pentru a aproba acordul tehnic privind noul plan de asistenta financiara destinata.

Avram Iancu incearca din nou sa traverseze inot Canalul Manecii

Romanul Avram Iancu 39 de ani), din Petrosani, a inceput marti dimineata traversarea Canalului Manecii, in cea de-a treia tentativa a sa de a strabate inot distanta dintre cele doua maluri, doar in slip si.

Bancpost a mintit din nou

Clientul Bancpost cu credit in franci elvetieni CHF) care ne-a sesizat in legatura cu o oferta de conversie primita, recent, din partea bancii a reactionat la declaratiile domnului Nicolae Cinteza, directorul Directiei de Supraveghere din cadrul Bancii Nationale a Romaniei BNR), dupa ce oficialul BNR ne-a explicat, in editia de ieri, ca Bancpost a avut o comunicare eronata atat in oferta de conversie, cat si in raspunsul transmis ziarului BURSA.

FOTO. Hackerul Kamkar loveste din nou: Cum iti poate descuia masina cu un dispozitiv de 30 de dolari

Samy Kamkar, un cunoscut hacker din SUA, a facut o demonstratie pentru a arata vulnerabilitatile producatorilor din lumea auto. El a creat un dispozitiv cu ajutorul caruia poate deschide orice masina din lume care se inchide prin telecomanda.

Zona interzisa de la Cernobil, cuprinsa din nou de incendii de vegetatie. Autoritatile ucrainene dau asigurari ca situatia e sub control

Zona interzisa din Cernobil a fost cuprinsa de noi incendii de vegetatie, insa autoritatile ucrainene au declarat ca situatia este sub control, relateaza agentia Interfax Ucraina, citata de Mediafax. in.

Din nou despre Codul Fiscal si politica monetara. Inca mai este posibil ca ratiunea sa invinga

Despre reducerea TVA la alimente si alte bauturi nealcoolice, despre relaxarile prevazute de Codul Fiscal nepromulgat de presedintele Romaniei), si despre cresterea salariilor in sectorul bugetar pe scurt despre relaxarile fiscale s-a discutat relativ putin din perspectiva politicii monetare. Din aceasta perspectiva, analiza s-a focalizat pe deflatia temporara indusa de reducerea TVA. Alte aspecte, cel putin la fel de importante, desi au fost amintite au ramas mai degraba insuficient explicate publicului si, mai ales, politicienilor, care inca mai pot decide asupra Codului Fiscal.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )