Libnet.ro
UNICEF

14:45

Viorel Catarama isi anunta candidatura la alegerile prezidentiale

Hotnews Hotnews,
 Viorel Catarama isi anunta candidatura la alegerile prezidentiale

Viorel Catarama va candida, ca independent, in alegerile prezidentiale din toamna. Fostul liberal si-a ales drept slogan de campanie Romanii liberi ingenuncheaza mafia politica. continuă pe Hotnews

Viorel Catarama isi va anunta marti candidatura la alegerile prezidentiale

Omul de afaceri Viorel Catarama va candida pentru Cotroceni, urmand sa-si anunte candidatura marti, scrie Agerpres. Catarama, care a debutat in politica in 1990, a devenit presedintelePNL in.

Klaus Iohannis: Propunerea de Guvern PNL-PDL, negociata dupa alegerile prezidentiale

Propunerea de Guvern PNL-PDL va fi negociata dupa alegerile prezidentiale, a declarat luni presedintele PNL, Klaus Iohannis, intr-o conferinta de presa sustinuta luni in care a precizat ca ideea unui guvern din umbra este prevazuta si in proiectul noului Stat al partidului demers gata in proportie de 99,99%.

Cei doi candidati la alegerile prezidentiale din Afganistan sunt de acord cu renumararea voturilor

Cei doi candidati la alegerile prezidentiale din Afganistan, Abdullah Abdullah si Ashraf Ghani, sunt de acord cu renumararea voturilor pentru a rezolva intr-un timp cat mai scurt disputa asupra rezultatelor, a anuntat, sambata, secretarul american de stat, John Kerry, potrivit BBC.

John Kerry a sosit la Kabul pentru discutii pe tema crizei legate de alegerile prezidentiale

Secretarul de Stat american, John Kerry, a sosit in cursul noptii de joi spre vineri la Kabul, unde va incerca sa medieze criza legata de alegerile prezidentiale din Afganistan, care ameninta sa plonjeze aceasta tara in haos.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )