Libnet.ro
UNICEF

16:30

Cei doi candidati la alegerile prezidentiale din Afganistan sunt de acord cu renumararea voturilor

Adevărul Adevărul,
Cei doi candidati la alegerile prezidentiale din Afganistan sunt de acord cu renumararea voturilor

Cei doi candidati la alegerile prezidentiale din Afganistan, Abdullah Abdullah si Ashraf Ghani, sunt de acord cu renumararea voturilor pentru a rezolva intr-un timp cat mai scurt disputa asupra rezultatelor, a anuntat, sambata, secretarul american de stat, John Kerry, potrivit BBC. continuă pe Adevărul

John Kerry a sosit la Kabul pentru discutii pe tema crizei legate de alegerile prezidentiale

Secretarul de Stat american, John Kerry, a sosit in cursul noptii de joi spre vineri la Kabul, unde va incerca sa medieze criza legata de alegerile prezidentiale din Afganistan, care ameninta sa plonjeze aceasta tara in haos.

Germania a rezolvat alegerile prezidentiale din Brazilia

Brazilia a fost umilita chiar la ea acasa. Pentru brazilianul de rand problema nu mai este una strict fotbalistica ci a devenit una social-politica.

SONDAJ INDEPENDENT Cine are cele mai mari sanse sa castige alegerile prezidentiale din toamna

Adevarul prezinta, luni, primul sondaj independent, realizat de INSCOP la comanda ziarului, despre optiunile electorale din acest moment in privinta viitorului presedinte.

Militarii romani din Afganistan, nemultumiti de modul in care au fost repatriati: Am fost inghesuiti ca niste animale in acele aeronave!

Militarii romani din Afganistan sunt nemultumiti de modul in care au fost repatriati. Mai exact, ei sustin ca au fost decalate toate zborurile cu patru zile si ca au stat inghesuiti intr-un avion care avea o capacitate mai mica de 75 de persoane.

Scorpionii negri, umiliti la repatrierea din Afganistan. MApN: Transportul s-a facut dupaproceduri ca ale altor tari

Militarii romani din Afganistan sunt nemultumiti de modul in care au fost repatriati. Mai exact, ei sustin ca au fost decalate toate zborurile cu patru zile si ca au stat inghesuiti intr-un avion care avea o capacitate mai mica de 75 de persoane.

Militarii Batalionului Scorpionii Negri acuza oficialii romani ca ii aduc din Afganistan ca pe animale (VIDEO)

Acuzatii grave la adresa oficialilor romani din partea militarilor Batalionului Scorpionii Negri, intorsi din Aganistan. intr-o scrisoare trimisa presei, militarii se plang ca au fost inghesuiti ca animalele.

Omul de afaceri Nicu Cretu si cei doi profesori, eliberati din arest

Omul de afaceri Nicu Cretu, Gabriel Rascol, directorul Liceului cu Program Sportiv din Targu Jiu si Vasile Udroiu, profesor de istorie la Liceul Energetic din Targu Jiu, au fost eliberati in aceasta noapte din arestul Politiei Gorj.

Un novice in politica, Miro Cerar, castiga alegerile legislative din Slovenia

Noul partid sloven al lui Miro Cerar, un jurist fara experienta in politica, a castigat alegerile parlamentare de duminica din Slovenia, potrivit sondajelor efectuate la iesirea de la urne, scrie.

O noua varianta in cazul Jafului Secolului. Avocatii hotilor: Tablourile din Olanda sunt false

O noua varianta, neasteptata, in cazul Jafului Secolului a fost scoasa la rampa de avocatii hotilor. Acestia pretind ca tablourile furate din Olanda nu sunt originale si nu sunt de patrimoniu. in plus, spun.

invatamantul va deveni obligatoriu de la 3 ani pana in 2020. 78% din copii sunt inscrisi la gradinita

O informatie alarmanta a fost lansata prin intermediul retelelor de socializare: potrivit datelor furnizate de Institutul National de Statistica INS), din 9. 620 de unitati din invatamantul prescolar, cate existau la tara in 1996, mai ramasesera doar 91, in 2012. De asemenea, numarul gradinitelor din orase au scazut cu o treime in aceeasi perioada de timp. Informatia, desi corecta din punct de vedere al statisticii oficiale, nu exprima insa realitatea din teren, ne-au explicat specialistii Unicef Romania.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2234 seconds )