Libnet.ro
UNICEF

06:00

Viorel Hrebenciuc si fiul sau au scapat de arestul la domiciliu

Antena3 Antena3,
Viorel Hrebenciuc si fiul sau au scapat de arestul la domiciliu

Viorel Hrebenciuc si fiul sau Andrei Hrebenciuc scapa de arestul la domiciliu, dupa ce au fost trimisi in judecata in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri, potrivit stiri pe surse. ro. inalta Curte. continuă pe Antena3

Viorel Hrebenciuc si fiul sau au scapat de arest

Viorel Hrebenciuc si fiul sau Andrei Hrebenciuc scapa de arestul la domiciliu, dupa ce au fost trimisi in judecata in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri, potrivit stiri pe surse. ro. inalta Curte.

Scandalagiul de la Arcani carea batutu un batran si o persoana cu handicap a scapat de arestul la domiciliu

Constantin Buliga, scandalagiul de la Arcani, care a intrat cu un cutit si un satar intr-o discoteca si a batut doi clienti, dintre care unul cu handicap, a scapat de arestul la domiciliu.

Adrian Semcu, directorul Hidro Prahova, si omul de afaceri Gheorghe Boeru au scapat de arestul la domiciliu

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis luni ca directorul general al SC Hidro Prahova, Adrian Semcu, fost vicepresedinte al Consiliului Judetean Prahova, si omul de afaceri Gheorghe Boeru sa fie cercetati de DNA sub control judiciar, dupa ce acestia au fost plasati in arrest la domiciliu la 11 iunie.

DNA cere masura mai usoara a controlului judiciar pentru Viorel Hrebenciuc

DNA a cerut marti judecatorilor de la inalta Curte de Casatie si Justitie, in cadrul procesului privind retrocedarile ilegale de paduri, inlocuirea arestului la domiciliu cu masura controlului judiciar pentru Viorel si Andrei Hrebenciuc.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )