Libnet.ro
UNICEF

11:15

Viorel Radu, director in CNCAN, trimis in judecata pentru ca a luat mita 8.000 de lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Viorel Radu, director in CNCAN, trimis in judecata pentru ca a luat mita 8.000 de lei

Viorel Gheorghe Radu, director in Comisia Nationala pentru Controlul Activitatilor Nucleare CNCAN), a fost trimis in judecata de procurorii DNA, care il acuza ca a luat mita 8. 000 de lei pentru a ajuta administratorul unei firme sa obtina mai repede trei autorizatii speciale, potrivit unui comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Viorel Gheorghe Radu, director in CNCAN, trimis in judecata de procurorii DNA pentru luare de mita

Directorul Directiei Supraveghere Utilizare Radiatii Ionizante din cadrul Comisiei Nationale pentru Controlul Activitatilor Nucleare CNCAN), Viorel Gheorghe Radu, a fost trimis in judecata de procurorii DNA,.

Irina Radu, director de programe, audiata pentru a prelua sefia TVR

Irina Radu, director de programe, este audiata de comisiile Parlamentului pentru a prelua functia de director al TVR, dupa ce Stelian Tanase a fost demis, relateaza Digi 24.

Un nou termen in dosarul RCSRDS, in care Dan Voiculescu a fost trimis in judecata pentru santaj

Curtea de Apel Bucuresti judeca miercuri un nou termen in dosarul in care Dan Voiculescu a fost trimis in judecata pentru santajarea administratorului RCSRDS, Ioan Bendei, anunta Agerpres. Directorul general Antena TV Group, Sorin Alexandrescu, si Dan Voiculescu au fost trimisi in judecata pe 1 octombrie 2013, fiind acuzati in legatura cu folosirea institutiilor media televiziuni, publicatii online si scrise) pentru santaj cu scopul obtinerii de foloase materiale ilicite insemnate.

Directorul din CNCAN, trimis in judecata pentru mita

Viorel Gheorghe Radu, directorul Directiei Supraveghere Utilizare Radiatii Ionizante din cadrul Comisiei Nationale pentru Controlul Activitatilor Nucleare CNCAN), a fost trimis in judecata, in stare de arest preventi, de procurorii anticoruptie pentru luare de mita in forma continuata, potrivit unui comunicat DNA.

Primul termen in dosarul Turceni-Rovinari are loc luni: Premierul Victor Ponta a fost trimis in judecata pentru 17 infractiuni

Luni incepe procesul lui Victor Ponta. Primul termen in dosarul Turceni-Rovinari va avea loc la Instanta Suprema, potrivit B1 TV. Premierul a fost trimis in judecata pentru 17 infractiuni de fals in inscrisuri.

Directorul sportiv al Salii Polivalente, trimis in judecata pentru santaj si luare de mita

Procurorii DNA l-au trimis in judecata, in stare de arest preventiv, pe Octavian Bitu, director al Complexului Sportiv National - Sala Polivalenta din Bucuresti, aflat in subordinea Ministerul Tineretului si Sportului, pentru comiterea infractiunilor de santaj si luare de mita, potrivit unui comunicat de presa.

Seful Salii Polivalente, trimis in judecata pentru coruptie

Procurorii DNA l-au trimis miercuri in judecata, in stare de arest preventiv, pe Octavian Bitu, director al Complexului Sportiv National Sala Polivalenta din Bucuresti, pentru santaj si luare de mita.

Directorul Salii Polivalente din Capitala, trimis in judecata pentru santaj si luare de mita

Directorul Salii Polivalente din Bucuresti, Octavian Bitu, a fost trimis in judecata, in stare de arest preventiv, pentru santaj si luare de mita, potrivit unui comunicat DNA.

Managerul Spitalului Judetean Ploiesti, trimis in judecata pentru luare de mita

Managerul Spitalului Judetean de Urgenta SJU) Ploiesti, medicul Alexandru Baloi, a fost trimis in judecata, in stare de arest preventiv, pentru luare de mita in forma continuata, dupa ce a fost prins in flagrant in timp ce primea bani de la un om de afaceri, potrivit unui comunicat DNA.

Patronul Agrofam Holding, trimis in judecata pentru fraudarea fondurilor de stat si ale UE

Patronul Agrofam Holding, Stefan Poienaru, a fost trimis in judecata de procurorii DNA, care il acuza de fraudarea fondurilor de stat si ale UE, dupa ce a folosit documente falsificate pentru a obtine peste 3,8 milioane de lei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )