Libnet.ro
UNICEF

15:15

Viorel Stefan, ministrul finantelor: Avem banii pentru majorarea salariilor

Antena3 Antena3,
Viorel Stefan, ministrul finantelor: Avem banii pentru majorarea salariilor

Ministrul de finante, Viorel Stefan, a declarat in editia de duminica a emisiunii 'Punctul de intalnire' ca vor fi bani pentru majorarea salariilor.'Anvelopa. continuă pe Antena3

Ministrul Finantelor Viorel Stefan, declaratie inedita: Statul a ajuns sa se imprumute din banii proprii si sa plateasca si dobanda

Ministrul Finantelor, Viorel Stefan, a explicat motivele pentru care Guvernul a decis sa faca si rezervele companiilor de stat eligibile pentru redistribuire la buget. Acesta a sustinut ca, practic, statul.

Ministrul Finantelor a explicat de ce Guvernul vrea banii din rezervele companiilor de stat

Guvernul a decis sa faca si rezervele companiilor de stat eligibile pentru redistribuire la buget, fiindca s-a constatat ca banii nu erau folositi pentru dezvoltare, ci se faceau plasamente financiare, inclusiv in titluri de stat, a declarat ministrul Finantelor, Viorel Stefan.

Ministrul Finantelor: Guvernul va trimite Comisiei Europene documente care sa ateste ca Romania nu va depasi deficitul de 3%

Ministrul Finantelor, Viorel Stefan, a declarat, joi, ca inca nu atrimis niciun document la Comisia Europeana prin care sa-i convinga peoficialii de Bruxelles ca Romania nu va intra pe deficit bugetarexcesiv, precizand ca se lucreaza intens la documente, termenul limitafiind pe 25 aprilie. Stefan a precizat ca unii comisari europeni cu care a discutat au recunoscut ca sunt 'prea prudenti' si ca previzunile lordin anii precedenti nu au fost conforme cu realitatea, transmiteNews. ro.

Ministrul Agriculturii: Tinta noastra pentru 2017 este de a atrage 1,6 miliarde de euro prin PNDR 2014-2020

Ministerul Agriculturii si-a propus sa atraga din fondurile europene 1,6 miliarde euro in anul 2017 prin Programul National de Dezvoltare Rurala 2014 - 2020 PNDR 2020), a declarat vineri, pentru AGERPRES, ministrul de resort, Petre Daea.

Ministrul Transporturilor, nou termen pentru inaugurarea magistralei 5 de metrou

O noua amanare pentru inaugurarea magistralei 5 de metrou Drumul Taberei-Eroilor. Autoritatile au dat ca termen de finalizare a lucrarilor sfarsitul acestui an.Astfel, potrivit unui anunt facut de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )