Libnet.ro
UNICEF

05:30

Ministrul Transporturilor, nou termen pentru inaugurarea magistralei 5 de metrou

Antena3 Antena3,
Ministrul Transporturilor, nou termen pentru inaugurarea magistralei 5 de metrou

O noua amanare pentru inaugurarea magistralei 5 de metrou Drumul Taberei-Eroilor. Autoritatile au dat ca termen de finalizare a lucrarilor sfarsitul acestui an.Astfel, potrivit unui anunt facut de. continuă pe Antena3

Inca o amanare. Ministrul Transporturilor: Magistrala 5 de metrou va fi gata la finalul semestrului I din 2018

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a anuntat o noua amanare a termenului pana la care va fi gata Magistrala 5 de metrou din Drumul Taberei Raul Doamnei - Eroilor). Astfel, lucrarile se vor.

Ministrul Transporturilor isi avertizeaza subordonatii: Cine va mai da un termen nerealist va fi demis

Lucrurile s-au schimbat in Ministerul Transporturilor si relatia cu companiile a devenit una foarte pragmatica, iar cine va mai da un termen nerealist va fi demis, a afirmat, vineri, ministrul Transporturilor,.

Ministrul Transporturilor a anuntat o noua amanare la metroul din Drumul Taberei

Magistrala 5 de metrou din Drumul Taberei Raul Doamnei - Eroilor) va fi finalizata abia la sfarsitul primului semestru al anului viitor, a declarat, vineri, ministrul Transporturilor, Razvan Cuc. Termenul este astfel devansat cu mai bine de jumatate.

Ministrul Transporturilor si premierul au discutat cu reprezentantii Boeing despre innoirea flotei Tarom

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, s-a intalnit miercuri cu reprezentantii producatorului de avioane Boeing pentru a discuta despre innoirea flotei Tarom. La discutii a participat si premierul Sorin Grindeanu.

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc: Am demarat procedurile de achizitie a doua aeronave pentru compania aeriana Tarom

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a anuntat, miercuri, ca au fost demarate procedurile pentru achizitia a doua aeronave in regim leasing pentru compania aeriana Tarom, si s-a discutat deja in acest sens cu doua dintre cele mai mari constructoare de avioane.

Ministrul Agriculturii: Tinta noastra pentru 2017 este de a atrage 1,6 miliarde de euro prin PNDR 2014-2020

Ministerul Agriculturii si-a propus sa atraga din fondurile europene 1,6 miliarde euro in anul 2017 prin Programul National de Dezvoltare Rurala 2014 - 2020 PNDR 2020), a declarat vineri, pentru AGERPRES, ministrul de resort, Petre Daea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )