Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viorica Dancila: Si eu am dat meditatii, dar nu am cerut bani

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila: Si eu am dat meditatii, dar nu am cerut bani

Candidatul PSD Viorica Dancila sustine ca exista diferente semnificative intre situatia imobilelor pe care le detine ea si cea a caselor presedintelui Klaus Iohannis. Este o mare diferenta. Eu nu. continuă pe Antena3

Dancila: Si eu am dat meditatii, dar nu am cerut bani

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, a spus, luni seara, ca poate justifica fiecare dintre cele patru case pe care le detine, ea fiind noua ani europarlamentar. Dancila afirma ca situatia este diferita in cazul lui Klaus Iohannis, care ar fi trebuit sa aiba 60. 000 de ore de meditatii pe an ca sa poata justifica cele sase case.

Viorica Dancila: Iohannis ii minte pe romani. E invatat sa distruga!

Candidatul PSD, Viorica Dancila, sustine ca presedintele Klaus Iohannis ii minte pe romani. Eu nu sunt in razboi cu nimeni si este regretabil sa auzim ca domnul Klaus Iohannis este in razboi cu un par.

Viorica Dancila: Am ceasuri pe care si le poate permite orice om modest din Romania Am dat meditatii la matematica

Viorica Dancila a reafirmat luni ca ceasul despre care spune ca l-a primit cadou de la sotul ei valoreaza sub 5. 000 de euro si a declarat ca are mai multe ceasuri, dar nu de firma sau de marca ci modele pe care si le poate permite orice om modest din Romania.

VIORICA DANCILA: Ma astept sa fiu chemata la DNA

Candidatul PSD pentru functia de presedinte al Romaniei si liderul acestui partid politic, Viorica Dancila a declarat ca se asteapta sa fie chemata la DNA. Ea a dat ca exemplu declaratiile europarlamentarului Rares Bogdan care a spus ca Viorica Dancila va avea dezbaterea cu procurorii.

Viorica Dancila il acuza pe Iohannis ca s-a folosit de resursele Administratiei Prezidentiale pentru a-si face campanie

Candidatul PSD la prezidentiale Viorica Dancila a afirmat luni ca a aflat din presa ca presedintele Klaus Iohannis s-a folosit de Administratia Prezidentiala pentru a invita persoane la dezbaterea acestuia de marti. E inacceptabil ca presedintele sa apeleze la fonduri bugetare pentru a organiza activitati de natura electorala, adica in folos politic propriu, a subliniat Dancila pe Facebook.

Viorica Dancila ii cere larmuri ferme lui Klaus Iohannis: De cate ori a folosit resurse ale Administratiei Prezidentiale in organizarea propriei campanii electorale

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, atrage atentia intr-o postare pe pagina sa de Facebook despre faptul ca presedintele in functie, dar si contracandidatul sau, Klaus Iohannis, se.

Viorica Dancila ii cere explicatii ferme lui Klaus Iohannis: De cate ori a folosit resurse ale Administratiei Prezidentiale in organizarea propriei campanii electorale

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, atrage atentia intr-o postare pe pagina sa de Facebook despre faptul ca presedintele in functie, dar si contracandidatul sau, Klaus Iohannis, ar.

Viorica Dancila, despre Inima romaneasca: Am primit acest simbol de la un om drag sufletului meu

Candidatul PSD la prezidentiale Viorica Dancila a transmis un mesaj pe pagina sa de Facebook, cu privire la simbolul Inima romaneasca,suliniind ca va continua sa lupte pentru fiecare roman in.

Viorica Dancila: Vedem un presedinte arogant care ii sfideaza pe romani, inteleg ca nu are ce sa spuna ca in cinci ani de zile nu a facut nimic

Candidatul PSD la Presedintia Romaniei, Viorica Dancila, a declarat duminica la Buzau ca va da curs oricarei dezbateri si ca refuzul actualului presedinte denota faptul ca ii este frica sa iasa in.

Viorica Dancila isi foloseste atacul preferat impotriva lui Klaus Iohannis

Candidatul PSD la Presedintia Romaniei, Viorica Dancila, a declarat duminica la Buzau ca va da curs .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )