Libnet.ro
UNICEF

19:00

Viorica Dancila a demisionat - surse

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila a demisionat - surse

Viorica Dancila a demisionat, marti seara, de la conducerea PSD, potrivit unor surse din interiorul partidului. Stire in curs de actualizare . continuă pe Antena3

Viorica Dancila: PSD a recuperat in alegerile prezidentiale voturile pierdute la europarlamentare

Viorica Dancila a declarat. duminica seara, ca, desi a pierdut alegerile prezidentiale, PSD a recupe.

Surse: Viorica Dancila nu isi da demisia de la sefia PSD in sedinta CEx

Potrivit unor surse, Viorica Dancila nu isi va da demisia de la sefia PSD in aceasta seara, in cadrul sedintei Comitetului Executiv. Se pare ca Dancila s-ar fi lasat convinsa de Eugen.

Digi24: Surse: Baronii PSD incearca sa o convinga pe Viorica Dancila sa demisioneze maine. in locul ei - conducere colectiva

Dupa esecul de la prezidentiale, Viorica Dancila a convocat sedinta Comitetului Executiv, programata marti la ora 18:30. Va fi momentul in care presedintele PSD le va cere explicatii baronilor pentru rezultatul slab, iar o parte dintre liderii din teritoriu ii vor cere Vioricai Dancila demisia ca urmarea a esecului de la prezidentiale.

Ce se intampla la sediul PSD, in timpul votului. Viorica Dancila a disparut pentru mai multe ore de la biroul din Kiseleff

Peste 18 milioane de romani cu drept de vot sunt asteptati, duminica, 24 noiembrie, la alegerile prezidentiale 2019, turul 2 de scrutin. Astfel, romanii au de ales intre Klaus Iohanis, presedintele Romaniei ales in 2014 si Viorica Dancila, candidatul PSD la alegerile prezidentiale. La sediul PSD este insa liniste. Surse apropiate partidului au declarat in .

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 - EXIT POLL |Klaus Iohannis conduce in continuare cursa prezidentiala. Viorica Dancila, la mare distanta de presedinte (VIDEO)

Klaus Iohannis continua sa o conduca pe Viorica Dancila in finala prezidentialelor, explica surse politice, potrivit voturilor exprimate pana in ora 15:00 datele colectate pana la ora 13:30). Presedintele.

Viorica Dancila a convocat Comitet Executiv al PSD, marti, ora 18.30: Discutia nu trebuie amanata

Viorica Dancila a anuntat ca a convocat sedinta Comitetului Executiv al PSD pentru marti, ora 18. Social-democratii vor analiza rezultatul alegerilor prezidentiale, dar si nemultumirile din partid. La sedinta exista posibilitatea si convocarii unui Congres pentru perioada urmatoare.

Klaus Iohannis a fost sunat de Viorica Dancila. Ce i-a spus fostul premier

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti, la Palatul Cotroceni, ca Viorica Dancila l-a sunat si l-a felicitat. Candidatul PSD, Viorica Dancila, a pierdut alegerile in fata candidatului PNL, actualul.

Ce o asteapta pe Viorica Dancila, dupa ce isi va anunta demisia de la sefia PSD. Cu ce se va alege in schimb

Viorica Dancila a cedat presiunilor venite de la liderii social-democrati si a anuntat ca isi va da demisia in sedinta CEx de marti. Ea va primi in schimb sefia PSD Teleorman si organizatia de femei a partidului. Pana la urmatorul congres PSD, functia de presedinte al partidului va fi asigurata, cel mai probabil, de Marcel .

Nume-surpriza! Cine sunt cei care vor sa ia partidul de la Viorica Dancila

Comitetul Executiv National al Partidului Social Democrat s-a reunit, marti, pentru o analiza a rezultatelor inregistrate la prezidentiale, dupa ce candidatul PSD, Viorica Dancila, a pierdut alegerile in fata.

Presedintele PSD Bihor, Ioan Man: E exclus ca Viorica Dancila sa fie exclusa sau suspendata din partid daca nu-si da demisia

Ioan Man, presedinte PSD Bihor, a declarat, inaintea sedintei CEx, ca nu stie daca Viorica Dancila isi va da sau nu demisia in aceasta seara. Daca-si dau demisia in bloc intram pe o alta.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )