Libnet.ro
UNICEF

05:30

Viorica Dancila: imi doresc sa fiu prima femeie presedinte al Romaniei, un presedinte care sa se comporte ca o mama pentru romani

B1 B1,
Viorica Dancila: imi doresc sa fiu prima femeie presedinte al Romaniei, un presedinte care sa se comporte ca o mama pentru romani

Premierul Viorica Dancila a declarat sambata ca isi doreste sa devina prima femeie presedinte a Romaniei si sa se comporte ca o mama pentru romani. imi doresc ca dupa ce am fost. continuă pe B1

Viorica Dancila, despre investirea noului guvern: Nu depinde de PSD. Noi nu ne prezentam la vot

Premierul Viorica Dancila, presedinte al PSD, a declarat miercuri, intr-o conferinta de presa la Suceava, miercuri, ca investirea noului guvern nu depinde de social-democrati, ea reiterand ca.

VIORICA DANCILA: Armata a contribuit in mod decisiv la apararea fiintei nationale

Armata Romaniei a contribuit in mod decisiv la apararea fiintei nationale in cele mai grele momente ale istoriei noastre si continua sa fie in prima linie si in zilele noastre, a declarat prim-ministrul demis Viorica Dancila.

Viorica Dancila: Prima oara cand trebuie sa-i dau dreptate lui Klaus Iohannis. Suntem tristi si dezamagiti

Liderul PSD Viorica Dancila a declarat, sambata, ca ii da dreptate presedintelui Klaus Iohannis, care a afirmat ca oficialii social-democrati si membrii guvernului demis nu s-au bucurat de Ziua.

Iohannis si Viorica Dancila, fata in fata, la ceremoniile organizate cu ocazia Zilei Armatei

Presedintele Klaus Iohannis si Viorica Dancila s-au intalnit vineri la Carei, la ceremoniile organizate cu ocazia Zilei Armatei. A fost prima lor intalnire fata in fata, pe care au avut-o in aceasta campanie electorala. La ceremonie au mai participat ministrul demis al Apararii, Gabriel Les, seful statului major, secretarul general al PSD, Mihai Fifor, dar si alti demnitari.

Viorica Dancila a plecat cu doua suvenire de la Borsa. Cat a platit pentru doua baticuri traditionale din Maramures

Viorica Dancila se afla joi, 24 octombrie, intr-o vizita in judetul Maramures. Prima oprire a facut-o la Borsa, acolo unde Guvernul Romaniei a alocat aproape 22 de milioane de euro pentru constructia unei telegondole si a unei partii olimpice.

Viorica Dancila a inaugurat centura Bacaului pe bicicleta. Ce s-a intamplat cand a inceput sa pedaleze

Viorica Dancila a participat la inaugurarea centurii Bacau, primii kilometri de autostrada din Modolva. Ce s-a intamplat cand a inceput sa pedaleze? Premierul demis Viorica Dancila a inaugurat centura Bacaului pe bicicleta Viorica Dancila, in plina campanie electorala, a acceptat sa se plimbe si cu bicicleta, pe centura. Premierul demis a participat, sambata, la inaugurarea .

Viorica Dancila a vorbit despre operatii estetice. Cate interventii are: Ar fi incorect sa vii cu astfel de lucruri si sa nu le poti demonstra!

Premierul demis Viorica Dancila a vorbit despre operatii estetice. Oficialul a mai fost pus sub lupa, la inceputul campaniei electorale. Care este adevarul? Viorica Dancila a vorbit despre operatii estetice Viorica Dancila 55 de ani) participa in aceste zile la mai multe activitati de campanie. Pregatirile pentru iesirea in lume nu au constat doar in .

VIORICA DANCILA: Au fost facuti pasi importanti domeniul infrastructurii

Prim-ministrul demis Viorica Dancila a afirmat astazi, in timpul unei vizite pe santierul soselei de centura a municipiului Bacau, ca mai sunt multe lucruri de realizat in domeniul infrastructurii, dar in ultimii doi ani au fost facuti pasi importanti in acest domeniu.

VIORICA DANCILA: Sunt singurul contracandidat care conteaza pentru Klaus Iohannis

Presedintele Partidului Social Democrat, Viorica Dancila, spune ca actualul sef al statului, Klaus Iohannis, este contracandidatul sau in alegerile prezidentiale, acelasi lucru fiind valabil si invers, precizand ca nu vrea ca acest lucru sa fie interpretat ca o aroganta.

Digi24: Trei scenarii care ii fac fericiti pe cei din PSD. Cum poate ramane Viorica Dancila premier pana in 2020

Desi demis prin motiune de cenzura, Guvernul Dancila poate sa ramana in functie pana dupa alegerile prezidentiale de la finalul acestui an. Calculele politice facute de PSD arata ca Viorica Dancila are de castigat din criza politica, o criza care o poate ajuta sa intre in turul al doilea al alegerilor prezidentiale. Acesta este si motivul pentru care PSD face tot posibilul sa impinga votul pentru noul Guvern in saptamana primului tur al alegerilor prezidentiale.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )