Libnet.ro
UNICEF

10:15

Viorica Dancila, mesaj la comemorarea victimelor Colectiv: Cumplita tragedie trebuie sa pastreze vie constiinta societatii

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila, mesaj la comemorarea victimelor Colectiv: Cumplita tragedie trebuie sa pastreze vie constiinta societatii

Viorica Dancila a transmis un mesaj cu privire la comemorarea victimelor Colectiv. 30 octombrie 2015 ramane in memoria noastra una dintre cele mai triste zile, in care s-au frant destinele a zeci de. continuă pe Antena3

VIDEO Viorica Dancila, mesaj la patru ani de la Colectiv: Aceste lucruri nu trebuie sa se repete

Prezenta la Zalau, Viorica Dancila a transmis un mesaj la patru ani de la tragedia din Colectiv, subliniind ca inca mai sunt lucruri de schimbat in sistemul sanitar romanesc.

4 ani de la COLECTIV. Dancila vorbeste despre ce trebuie sa faca autoritatile: Tragedia cere un simt de raspundere si vigilenta ridicat din partea tuturor

Tragedia Colectiv, simbolul unei profunde dureri nationale, ramane o lectie grea, o rana adanca in memoria romanilor, sustine Viorica Dancila, la patru ani de la incendiul ce a dus la moartea a 65 de oameni.

Cum a aparut Viorica Dancila in mijlocul oamenilor, la Festivalul Traditiilor. Premierul demis si-a schimbat total stilul vestimentar

Campania a adus-o pe Viorica Dancila in Ferentari, la Festivalul Traditiilor de Sfantul Dumitru Basarabov. Premierul demis si-a schimbat total stilul vestimentar. Cum s-a prezentat in mijlocul oamenilor? Cum a aparut Viorica Dancila in mijlocul oamenilor, la Festivalul Traditiilor, desfasurat in Ferentari Vantul a adus-o pe Viorica Dancila, duminica, 27 octombrie, in cartierul bucurestean Ferentari, .

VIORICA DANCILA: Sa nu va temeti o clipa ca am sa fac un pas inapoi

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a afirmat, marti seara, la Cluj-Napoca, in fata social-democratilor prezenti la un eveniment, ca nu va face niciun pas inapoi si nu ii este frica de niciunul dintre politicieni si ca daca ar fi corect acestia ar trebui sa poarte fusta si ea pantaloni.

VIORICA DANCILA: Daca Paul Stanescu va participa la votul din Parlament ca va fi exclus din partid

Presedintele PSD, Viorica Dancila, sustine ca senatorul Paul Stanescu a gresit in prima parte a declaratiei facute privind investirea Guvernului. Eu nu cred ca Paul Stanescu este de acord cu votarea unui guvern care vrea sa desfiinteze programele de dezvoltare locala, spune Dancila, mentionand ca in a doua parte a declaratiei Stanescu a afirmat ca va respecta decizia partidului. Cei care vor merge in Parlament si vor iesi din deciziile luate in Comitetul Executiv National, aceea de a nu merge la vot, vor fi exclusi automat din partid, subliniaza Dancila.

Viorica Dancila, atac extrem de dur la adresa Guvernului Orban

Viorica Dancila lanseaza un atac extrem de dur la adresa lui Ludovic Orban si a Guvernului pe care acesta il propune. Viorica Dancila sustine ca noul executiv ar urma sa taie salarii, sa inghete pensiile .

Viorica Dancila: Iesirea presedintelui, furibunda, inca o incercare de sabotare a intereselor tarii Ea publica o scrisoare a sefei CE care recomanda desemnarea unei femei

Premierul Viorica Dancila il acuza pe Klaus Iohannis de inca o incercare de sabotare a intereselor tarii, dupa ce seful statului a avertizat-o ca nu are nicio legitimitate de a propune un candidat pentru postul de comisar european. Dancila, care l-a propus pe Victor Negrescu pentru aceasta functie, isi argumenteaza demersul prin solicitarea presedintelui ales al Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, ca Romania sa faca fara intarziere o nominalizare.

Victor Negrescu, propus comisar european de premierul demis Viorica Dancila

Viorica Dancila confirma ca Victor Negrescu este propunerea Guvernului Dancila pentru functia de comisar european, scrisoarea catre Bruxelles urmand sa fie trimisa.

Viorica Dancila, in autobuz, la Cluj

Premierul demis Viorica Dancila a zburat cu o cursa de linie la Cluj. Dancila a fost fotografiata in autobuzul prin care pasagerii sunt transportati de la scara avionului in aeroport.

Viorica Dancila, dupa TREI GUVERNE PSD si circa 80 DE MINISTRI schimbati: Executivul Orban denota improvizatie, iar numarul MIC AL FEMEILOR, lipsa de preocupare pentru egalitatea de gen (VIDEO)

Premierul demis Viorica Dancila s-a aratat, luni, in sedinta de guvern, preocupata de numarul mic de femei propuse in guvernul Orban. Dancila a mai declarat lista ministrilor lui ldierului PNL denota i.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )