Libnet.ro
UNICEF

00:07

Viorica Dancila: ii multumesc Ramonei Manescu ca a inteles ca responsabilitatea guvernarii este mai importanta decat orice joc politic (VIDEO)

B1 B1,
Viorica Dancila: ii multumesc Ramonei Manescu ca a inteles ca responsabilitatea guvernarii este mai importanta decat orice joc politic (VIDEO)

Guvernul s-a reunit marti in prima sedinta dupa decizia ALDE a a iesi de la guvernare. Cu aceasta ocazie, premierul Viorica Dancila a subliniat ca PSD isi asuma actul guvernarii si i-a multumit. continuă pe B1

Viorica Dancila o felicita pe Ramona Manescu: A inteles ca responsabilitatea guvernarii este mai presus decat orice interes politic

Premierul Viorica Dancila a anuntat, marti, la Palatul Victoria, ca ministrii pe care ii conduce isi asuma continuarea guvernarii pentru ca nu pot lasa ca avansul economic important inregistrat de Ro.

THEODOR PALEOLOGU: Ramanerea Ramonei Manescu in Guvern nu inseamna ca s-a pastrat compozitia politica

Theodor Paleologu, desemnat candidat al PMP la prezidentiale, a declarat, marti, ca ramanerea Ramonei Manescu in Guvern nu inseamna ca s-a pastrat compozitia politica a Executivului, iar, in acest caz, remanierea nu se mai poate face decat cu aprobarea Parlamentului.

Viorica Dancila, sageti la adresa lui Calin Popescu Tariceanu: Guvernarea nu inseamna fuga de raspundere si practicarea unui joc politic in speranta primirii de voturi

Premierul Viorica Dancila a anuntat, marti, la Palatul Victoria, ca ministrii pe care ii conduce isi asuma continuarea guvernarii pentru ca nu pot lasa ca avansul economic important inregistrat de.

Viorica Dancila, anunt dupa ruperea coalitiei PSD-ALDE: Guvernarea nu este perfecta, dar cu siguranta este eficienta

Viorica Dancila a declarat intr-o sedinta de Guvern ca impreuna cu social-democratii isi vor asuma actul guvernarii, indiferent de decizia ALDE, insa a subliniat ca le multumeste tututor care au facut.

Viorica Dancila, dupa ce ALDE a anuntat retragerea de la guvernare: PSD merge inainte

Viorica Dancila a oferit prima reactie dupa ce ALDE a anuntat ca se retrage de la guvernare. Premierul Romaniei a anuntat ca PSD va ramane la guvernare si ca nu intelege decizia membrilor ALDE. Viorica Dancila: PSD ramane la guvernare Calin Popescu Tariceanu a anuntat, luni, ca ALDE se retrage de la guvernare. Sefii filialelor .

Viorica Dancila l-a sunat din nou pe Klaus Iohannis. Ce i-a transmis presedintelui despre situatia din guvern

Viorica Dancila l-a sunat din nou pe Klaus Iohannis. Cei doi au discutat despre numirile noilor ministri propusi la Interne, Justitie si Educatie si despre posturile de vicepremier. Presedintele Romaniei a primit propunerile si in forma scrisa si are termen 15 zile sa le admita sau sa le respinga. Viorica Dancila i-a trimis lui Klaus .

Viorica Dancila vine cu o noua gafa, pe masura functiei de stat pe care o viseaza. Bunul simt si violenta nu sunt caracteristice poporului roman

Viorica Dancila revine! Premierul Romaniei nu e degeaba, cum ar spune majoritatea romanilor. Aceasta ofera o portie de stand-up de calitate, facut involuntar. Daca altii platesc sa rada copios la show-uri amuzante, unii deschid televizorul si o asteapta peViorica Dancila. Ce gafa monumentala a mai facut acum? Viorica Dancila, gafa monumentala Chiar daca multi au .

Viorica Dancila, mesaj dur pentru Tariceanu

Presedintele PSD, premierul Viorica Dancila, a anuntat, marti, intr-o postare pe Facebook, ca in urma iesirii ALDE de la guvernare guvernul isi va face treaba in continuare. Viorica Dancila afirma ca.

Presedintele USR Dan Barna ii cere demisia premierului Viorica Dancila

Presedintele USR Dan Barna ii cere demisia premierului Viorica Dancila ii cer doamnei Dancila sa-si dea demisia pentru ca astazi si-a pierdut majoritatea parlamentara. Daca doamna Dancila va veni.

VIORICA DANCILA, LA INTALNIREA CU AMBASADORII ROMANI: Tematicile europene - prioritare, cu accent pe aderarea la Schengen

Tematicile europene si cooperarea cu PE, Comisia si Consiliul Uniunii Europene raman prioritare pe agenda guvernamentala, cu accent pe aderarea tarii noastre la Spatiul Schengen si finalizarea, cat mai curand, a Mecanismului de Cooperare si Verificare, a declarat prim-ministrul Viorica Dancila, luni, la intalnirea cu ambasadorii si consulii romani acreditati in strainatate.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )