Libnet.ro
UNICEF

10:15

Viorica Dancila, un nou apel catre Klaus Iohannis. Ce ii cere premierul demis presedintelui

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila, un nou apel catre Klaus Iohannis. Ce ii cere premierul demis presedintelui

Premierul demis Viorica Dancila a lansat un nou apel catre contracandidatul Klaus Iohannis sa accepte o dezbatere publica pe realizarile de pana acum si proiectele pe care le au ambii candidati, inainte de. continuă pe Antena3

Viorica Dancila: Iesirea presedintelui, furibunda, inca o incercare de sabotare a intereselor tarii Ea publica o scrisoare a sefei CE care recomanda desemnarea unei femei

Premierul Viorica Dancila il acuza pe Klaus Iohannis de inca o incercare de sabotare a intereselor tarii, dupa ce seful statului a avertizat-o ca nu are nicio legitimitate de a propune un candidat pentru postul de comisar european. Dancila, care l-a propus pe Victor Negrescu pentru aceasta functie, isi argumenteaza demersul prin solicitarea presedintelui ales al Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, ca Romania sa faca fara intarziere o nominalizare.

Dancila, mesaj catre dictatorul de la Cotroceni: Daca vrea binele acestei tari, sa mearga la vot si sa voteze Viorica Dancila

Liderul PSD, Viorica Dancila, a spus despre presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, ca este dictatorul de la Cotroceni, care isi doreste un nou mandat, si l-a indemnat ca la alegerile prezidentiale sa voteze Viorica Dancila. Decat inalt ca bradul si lenes, mai bine buturuga mica care rastoarna carul mare, a afirmat ea.

Scandal farasfarsit in cazul nominalizarii comisarului european intre Klaus Iohannis si Viorica Dancila

Scandal farasfarsit in cazul nominalizarii comisarului european. Presedintele Klaus Iohannis ii cere Vioricai Dancila sa inceteze orice demers pentru propunerea unui comisar european. Seful.

Liderul PSD l-a indemnat pe Iohannis ca la prezidentiale sa voteze Viorica Dancila

Liderul PSD, Viorica Dancila, a spus despre presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, ca este dictatorul de la Cotroceni, care isi doreste un nou mandat, si l-a indemnat ca la alegerile prezidentiale sa voteze Viorica Dancila.

Tariceanu, apel catre votantii PSD: NU votati Dancila

Calin Popescu Tariceanu a transmis un mesaj pentru toti cei care vor sa voteze cu PSD la alegerile prezidentiale. Liderul ALDE considera ca un vot pentru Viorica Dancila este, de fapt, un vot pentru Klaus.

Culise. Klaus Iohannis si Ursula von der Leyen au vorbit nemteste si s-au inteles romaneste. Conditia ca Negrescu sa ajunga comisar

Presedinta Comisiei Europene ii promisese lui Klaus Iohannis ca va astepta instalarea Guvernului Orban pentru a solicita o noua propunere de comisar european. insa, surprinzator, Iohannis si PNL s-au trezit cu o scrisoare trimisa de Ursula von der Leyen premierului demis Viorica Dancila in care cere grabnic un nume de comisar, preferabil femeie. Dancila l-a ales pe Victor Negrescu. Fostul ministru PSD depinde insa de votul pentru Guvernul Orban.

Viorica Dancila insista, cerandu-i candidatului Klaus Iohannis sa o voteze

Liderul PSD, Viorica Dancila, a spus despre presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, ca este dictator.

Viorica Dancila: Klaus Iohannis vrea sa fie presedintele Romaniai, sa conduca Guvernul si Parlamentul. Daca ar conduce totul in directia buna, poate nu ar fi rau. Dar directia e una gresita

Viorica Dancila a explicat ce inseamna Romania normala pentru Klaus Iohannis, care vrea sa fie presedintele tarii, sa conduca Guvernul si Parlamentul. Daca ar conduce totul in directia buna, poate.

Viorica Dancila: Klaus Iohannis vrea sa fie presedintele Romaniei, sa conduca Guvernul si Parlamentul. Daca ar conduce totul in directia buna, poate nu ar fi rau. Dar directia e una gresita

Viorica Dancila a explicat ce inseamna Romania normala pentru Klaus Iohannis, care vrea sa fie presedintele tarii, sa conduca Guvernul si Parlamentul. Daca ar conduce totul in directia buna, poate.

Viorica Dancila, raspuns transat dupa iesirea lui Klaus Iohannis: inca o incercare de sabotare a intereselor tarii

Premierul demis Viorica Dancila a avut o reactie dura, la scurt timp dupa iesirea lui Klaus Iohannis privind propunerea lui Victor Negrescu drept comisar european. Presedintele PSD sustine ca seful.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2448 seconds )