Libnet.ro
UNICEF

13:45

Viorica Dancila: Relatia pe care o voi avea cu Iohannis va fi una corecta, transparenta, o relatie care este necesara in Romania

Hotnews Hotnews,
 Viorica Dancila: Relatia pe care o voi avea cu Iohannis va fi una corecta, transparenta, o relatie care este necesara in Romania

Premierul Viorica Dancila sustine ca este nevoie de colaborare intre presedintele Romaniei, Guvern si Parlament si ca va avea cu presedintele Klaus Iohannis o relatie corecta si transparenta, pentru ca isi doreste normalitate si echilibru. Pe proiecte importante pentru tara, pentru romani, trebuie o colaborare intre presedintele Romaniei, Guvern, Parlament. O divizare si o colaborare, care nu este buna intre aceste institutii, cu siguranta, nu vor aduce plusvaloare, a declarat premierul, duminica seara, la Romania TV, potrivit News. ro. continuă pe Hotnews

Viorica Dancila: Relatia pe care o voi avea cu Iohannis va fi una corecta, transparenta, o relatie care este necesara in Romania

Premierul Viorica Dancila sustine ca este nevoie de colaborare intre presedintele Romaniei, Guvern si Parlament si ca va avea cu presedintele Klaus Iohannis o relatie corecta si transparenta, pentru ca isi doreste normalitate si echilibru. Pe proiecte importante pentru tara, pentru romani, trebuie o colaborare intre presedintele Romaniei, Guvern, Parlament. O divizare si o colaborare, care nu este buna intre aceste institutii, cu siguranta, nu vor aduce plusvaloare, a declarat premierul, duminica seara, la Romania TV, potrivit News. ro.

Viorica Dancila: Lunar, impreuna cu Dragnea si Tariceanu, vom avea o evaluare a activitatii fiecarui ministru

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca activitatea fiecarui ministru al Cabinetului sau va fi evaluata lunar, impreuna cu liderii coalitiei PSD-ALDE, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu. Lunar,.

Anca Alexandrescu, cea care se ocupa de comunicarea lui Liviu Dragnea, a fost numita consilier onorific al premierului Viorica Dancila

Anca Alexandrescu a fost numita de premierul Viorica Dancila in postul de consilier onorific, post neremunerat, potrivit unei decizii publicate in Monitorul Oficial. Anca Alexandrescu, care se ocupa de imaginea lui Liviu Dragnea, este al doilea colaborator apropiat al presedintelui PSD numit in ultimele zile la Palatul Victoria in proximitatea noului premier, dupa Darius Valcov.

Tudor-Bogdan Rogin, numit in functia de consilier al premierului Viorica Dancila

Tudor-Bogdan Rogin a fost numit consilier al premierului Viorica Dancila, printr-o decizie publicata, vineri, in Monitorul Oficial, relateaza News. ro. In ultimele zile, premierul a numit mai multi consilieri, printre care Darius Valcov.

Anca Alexandrescu se intoarce in Guvern: a fost numita consilier onorific al premierului Viorica Dancila

Anca Alexandrescu, care se ocupa de comunicarea liderului PSD, Liviu Dragnea, a fost numita joi consilier onorific al premierului Viorica Dancila.

Premierul Pavel Filip a discutat la telefon cu Viorica Dancila si a invitat-o in R. Moldova

Premierul de la Chisinau, Pavel Filip, a avut joi o discutie telefonica cu premierul Romaniei, Viorica Dancila, ocazie cu care a invitat-o intr-o vizita peste Prut, informeaza un comunicat la Guvernului Republicii Moldova.

Pavel Filip a avut o convorbire telefonica cu prim-ministrul Romaniei, Viorica Dancila

Prim-ministrul Pavel Filip a avut o discutie telefonica joi, 1 februarie, cu premierul Romaniei, Vasilica-Viorica Dancila. Oficialii au abordat parteneriatul strategic moldo-roman si domeniile prioritate de colaborare.

Cine se ocupa de tinutele premierului Viorica Dancila. Ce pret are celebrul palton alb cu motive populare

Viorica Dancila a purtat la prima ei aparitie publica, dupa ce sefii PSD au anuntat-o ca propunere pentru fotoliul de premier, cu un palton de culoare alba, cu motive traditionale. Obiectul vestimentar de culoare alba,.

SALARIILE DEMNITARILOR in 2018: Cati bani CASTIGA Klaus Iohannis, Liviu Dragnea si Viorica Dancila

Cum salariile demnitarilor s-au modificat de la 1 ianuarie 2018, sa vedem care sunt sumele ce intra in buzunarele mai marilor statului. Astfel, potrivit unor surse citate de Observator TV, presedintele.

Zodiile care vor avea noroc in dragoste in luna februarie

Februarie este fara indoiala luna indragostitilor. insa nu toate zodiile se bucura de influenta lui Cupidon in aceasta luna. Iata care sunt cele norocoase zodii cand vine vorba de dragoste. Gemeni:.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,264 seconds )