Libnet.ro
UNICEF

22:15

Viorica Dancila, sigura pe ea: Nu cred ca motiunea de cenzura va trece. Sunt in Parlament oameni de buna credinta

Hotnews Hotnews,
 Viorica Dancila, sigura pe ea: Nu cred ca motiunea de cenzura va trece. Sunt in Parlament oameni de buna credinta

Premierul Viorica Dancila nu crede ca o motiune de cenzura va trece de votul Parlamentului, spunand ca in Legislativ sunt oameni de buna credinta care vad ca nu exista alta alternativa. Aceasta a spus ca in cazul in care Guvernul va cadea, PSD se va bate din opozitie, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Viorica Dancila, despre motiunea de cenzura: Credinta mea este ca nu va trece. Nu putem inlocui un guvern cu nimic

Presedintele PSD, premierul Viorica Dancila, a afirmat duminica, la Mamaia, ca are credinta ca motiunea de cenzura impotriva Guvernului nu va trece pentru ca in Parlament sunt oameni de buna.

Viorica Dancila e optimista pentru un vot in Parlament: Nu as fi asa sigura ca ne lipsesc 29 de voturi Victor Ponta si-a gresit meseria, face foarte multe scenarii

Premierul Viorica Dancila a reafirmat joi ca Guvernul trebuie sa se prezinte in fata Parlamentului pentru un vot de incredere, dupa iesirea ALDE de la guvernare, dar se arata optimista in privinta rezultatului acestui vot.

Viorica Dancila: Aceia care au credinta sunt oameni mult mai buni! Eu cred in Dumnezeu

Premierul Viorica Dancila, presedintele PSD, a declarat, joi, dupa sfintirea Manastirii Taierea Capului Sf. Ioan Botezatoruldin satul Breaza, comuna Lisa, judetul Brasov, ca participa la astfel de.

Dancila, despre Ponta: Cred ca si-a gresit meseria, face foarte multe scenarii

Presedintele PSD, Viorica Dancila, reitereaza ca nu se va retrage din cursa pentru presedintia Romaniei si spune ca liderul PRO Romania, Victor Ponta, face foarte multe scenarii. Cred ca si-a gresit meseria . ) Eu am intrat in cursa prezidentiala, merg mai departe si nu raspundem santajului sau acestor negocieri pe care le vor unii: iesi din cursa prezidentiala, daca te sustinem, afirma Dancila.

Viorica Dancila: `Toti barbatii din Romania si-au gasit tinta perfecta - vor ca premierul sa plece de la Palatul Victoria` Despre Victor Ponta: `Cred ca si-a gresit meseria, face foarte multe scenarii` (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a afirmat, joi, ca toti barbatii din Romania si-au gasit tinta perfecta in persoana ei, precum si ca toti o vor plecata de la Palatul Victoria. Am vazut ca.

Un lider PSD a murit pe litoral. Viorica Dancila: Condoleante familiei

Unul dintre liderii PSD a murit, sambata, pe litoral, a anuntat premierul Viorica Dancila. Sefa PSD a transmis condoleante familiei. Unul dintre liderii PSD a incetat din viata, a anuntat sefa partidului, Viorica Dancila. Premierul s-a aflat la Mamaia, unde a participat la Scoala Politica de Vara a Organizatiei de Femei din PSD si apoi .

VIORICA DANCILA: Toti barbatii din Romania si-au gasit tinta perfecta - premierul

ACTUALIZARE Viorica Dancila: Toti barbatii din Romania si-au gasit tinta perfecta - premierul Romaniei ----- Guvernul va merge in Parlament pentru a primi un vot de incredere, iar cea mai buna arma este negocierea, a declarat, joi, la Pitesti, premierul Viorica Dancila, care a exclus orice negociere cu Pro Romania.

VIORICA DANCILA: Sa cream conditiile ca romanii sa se intoarca in tara

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat, duminica, la intalnirea cu PSD Diaspora, ca Guvernul incearca sa faca tot posibilul ca romanii sa se intoarca in tara si a subliniat ca multi dintre acestia au plecat din Romania din perioada 2005-2007 si atunci cand se inchideau scoli, spitale, se taiau salarii si pensii.

VIORICA DANCILA: Masurile sociale si economice luate de PSD sunt masuri europene

Premierul Viorica Dancila, presedinte al PSD, a declarat duminica, la Constanta, ca Romania trebuie sa aiba si oportunitati egale cu statele membre ale Uniunii Europene, nu doar obligatii, ea subliniind ca masurile cu impact social-economic luate de PSD sunt masuri europene .

VIORICA DANCILA: Parlamentul trebuie sa adopte un proiect pentru a opri calomnia si defaimarea

Viorica Dancila a fost huiduita, duminica, de cativa protestatari, la sosirea la Centrul Expozitional Constanta, unde se intalneste cu Organizatia de pensionari a PSD, informeaza news. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )