Libnet.ro
UNICEF

01:06

Virgil Musta, avertisment in 2021 pentru toti romanii. Ce spune despre o noua pandemie

Playtech Playtech,
Virgil Musta, avertisment in 2021 pentru toti romanii. Ce spune despre o noua pandemie

Virgil Musta a facut un avertisment in 2021 pentru toti romanii. Ce spune celebrul medic de la Timisoara despre o noua pandemie, cititi in articolul de mai jos. Virgil Musta, declartii socante despre o noua pandemie Virgil Musta, avertisment cutremurator in 2021 pentru toti romanii, despre o noua pandemie. Virgil Musta, unul dintre cei mai . continuă pe Playtech

Se dau 400 de lei pentru toti romanii care stau acasa. Se intampla de la 1 ianuarie, iar firmele trebuie sa faca asta acum

O veste buna a venit pe final de an. Si romanii ar putea primi aproape de-o suta de euro in plus la salariu. Acestea sunt conditiile. Conform legii publicate in Monitorul Oficial pe 21.

Dr. Virgil Musta, mesaj optimist la inceput de an: Vom lupta pana vom invinge definitiv acest virus, moment pe care il prevad in curand

Medicul Virgil Musta, de la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara, a transmis un mesaj dur de Anul Nou celor care l-au denigrat, dar pare optimist in privinta pandemiei.

Incredibil! Mai multi medici romani au refuzat sa se vaccineze. Ce a spus Virgil Musta: e halucinant

Vacccinul anti-COVID-19 este un subiect sensibil in lume, cu atat mai mult in Romania, unde multi nu il privesc deloc cu ochi buni. Printre cei care nu doresc antidotul se afla si oameni de specialitate. Ce a spus Virgil Musta despre medicii care au refuzat sa se vaccineze? Virgil Musta, despre medicii care au refuzat .

Superstitii de Revelion 2021. 9 lucruri pe care toti romanii trebuie sa le faca pentru bogatie si noroc

Anul nou vine cu pasi foarte repezi, iar oamenii se pregatesc in felul lor sa-l intampine. Care sunt superstitiile pe care le au majoritatea romanilor in noaptea dintre ani? Ce fac unii ca sa se fereasca de saracie si ghinion? Superstitiile de Revelion ale romanilor? Romanii sunt superstitiosi, lucru care se trage din mosi stramosi, .

Kaufland face asta pentru toti clientii. Se intampla doar azi in magazine

Anunt important pentru toti clientii Kaufland. Retailer-ul german a anuntat ca se intampla doar azi in magazine: reducerile sunt substantiale si de neratat. Oferta speciala Kaufland, 30 decembrie 2020 Romanii care obisnuiesc sa isi faca cumparaturile de la Kaufland au parte de o surpriza uriasa. Se intampla doar azi in magazine, asa ca nu rata .

Vestea proasta pentru toti cei cu masini pe benzina si motorina. Se intampla cu preturile la pompa de la 1 ianuarie

Ca urmare a majorarilor de accize operate conform Codului fiscal, incepand de vineri, 1 ianuarie 2021, ora 0:00, benzina si motorina se vor scumpi la pompa cu 6 bani pe litru. Vestea proasta pentru toti cei cu masini pe benzina si motorina Asadar, de la 1 ianuarie 2021, acciza pentru benzina fara plumb are o .

Scumpiri de la 1 ianuarie 2021. Vesti proaste pentru romani, la inceput de an

Vesti proaste pentru toti romanii care sperau ca 2021 va veni cu vesti mai bune. Din pacate, poporul trebuie sa afle de noile scumpiri de la 1 ianuarie 2021. Acestea vin dupa un an greu in care pandemia i-a lasat pe multi someri sau chiar pe drumuri. Afla, in continuare, ce scumpiri ne asteapta pe .

Horoscop Minerva 2021. Noroc in dragoste pentru toti acesti nativi. Noul an aduce planuri de nunta si noi membrii in familie

Astrologul Minerva a prezentat previziunile pentru 2021. Urmatorul an va aduce o serie de mutatii la nivel social si personal, iar fiecare va percepe in felul sau schimbarile. Este un an bun in plan sentimental,.

Cum eviti amenzile de Revelion 2021. Ce au romanii voie sa faca, de fapt, conform lui Arafat

Petrecerile de sarbatori au fost compromise anul acesta din cauza pandemiei de coronavirus. Ce ai voie sa faci si cum sa eviti amenzile din seara dintre ani? Anuntul lui Raed Arafat. Ce ai voie sa faci de Revelion 2021? Petrecerile private de Revelion cu mai multe persoane vor fi facute pe riscul fiecaruia. Autoritatile au .

VIDEO Netflix vine cu anuntul pentru toti fanii Casa de Papel: ce se intampla cu sezonul 5 al seriei

Sfarsitul de an a adus o veste extraordinara pentru fanii Casa de Papel, care asteapta sezonul 5 al seriei. Casa de Papel e productia cu care Netflix a dat lovitura, iar cele patru sezoane.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )